نيروهاي مردمي و ارتش عراق در ادامه عمليات آزادسازي شهر الرمادي، مناطق «الکساره» و «الشيخ مسعود» واقع در شرق اين شهر را از لوث تروريستها پاکسازي کردند.
به گزارش سومريه نيوز، نيروهاي مردمي و ارتش عراق به عمليات آزادسازي شهر الرمادي واقع در استان الانبار ادامه دادند.
بر اساس اين گزارش، در جريان عمليات مشترک نيروهاي مردمي و ارتش عراق مناطق «الکساره» و «الشيخ مسعود» از لوث تروريست هاي داعش پاکسازي و آزاد شدند.
به گفته منابع آگاه در ارتش عراق، پيشروي نيروهاي مردمي و مسلح در شهر الرمادي به ويژه در مناطق شرقي آن همچنان ادامه دارد.
عمليات آزادسازي شهر الرمادي واقع در استان الانبار امروز توسط نيروهاي مردمي و ارتش عراق کليد خورد.
نيروهاي مردمي و ارتش در ابتدا منطقه «حصيبه الشرقيه» واقع در شرق الرمادي را از لوث تروريست هاي داعش پاکسازي و آن آزاد کردند.
از سوي ديگر وقوع يک انفجار تروريستي در شهر «بعقوبه» واقع در استان ديالي هفت کشته و زخمي بر جاي گذاشت. به گفته رسانه هاي عراقي تمامي قربانيان اين انفجار از غيرنظاميان بودند.
*مهر