شناسهٔ خبر: 53187874 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مسافران در محورهای جنوب اردبیل تجهیزات زمستانی داشته باشند

سرپرست فرمانداری خلخال گفت: به دلیل بارش برف و کولاک شدید، مسافران در محورهای کوهستانی جنوب استان تجهیزات زمستانی داشته باشند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، سیدجواد یحیی‌زاده، بعدازظهر امروز در در مراسم استقبال از مسافران نوروزی اظهار کرد: مسافران در محورهای کوهستانی جنوب استان تجهیزات زمستانی به همراه داشته باشند.

وی افزود: راهداران در محورهای کوهستانی گردنه الماس، در محور خروجی از سمت گردنه کجل، در جاده خلخال به فیروز و جاده‌های خلخال به کوثر و خلخال به اردبیل همچنان در حال برف‌روبی مسیر برای تردد ایمن مسافران هستند.

سرپرست فرمانداری خلخال بیان کرد: مسافرانی که از مرکز کشور به خلخال می‌آیند با در نظر داشتن شرایط این جاده‌ها در همراه داشتن تجهیزات اهتمام نموده و برای رویارویی با آب هوای برفی و کوهستانی آمادگی داشته باشند.

وی گفت: مسافران اکثرا از محورهای اسالم به خلخال، زنجان به خلخال و محور اردبیل به خلخال در حال ورود به این شهرستان هستند که امیدواریم با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی روزهای خوشی را در خلخال سپری کنند.

نجات حمزه، فرمانده پلیس راه خلخال- زنجان نیز در این مراسم اظهار کرد: در تمامی محورها ترافیک روان با حضور نیروهای پلیس راه و طرح نوروزی ادامه دارد و رانندگان، ایمنی در سفر را اولویت خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه پلیس راه در ایام نوروز در خدمت مسافران در محورهای ارتباطی استان اردبیل است، تصریح کرد: رعایت سرعت مطمئنه و توجه به قوانین راهنمایی و رانندگی ضامن سلامتی رانندگان و سرنشینان است.

فرمانده پلیس راه خلخال زنجان گفت: ورود مسافران از بزرگراه زنجان به اردبیل در غالب اوقات، پرتردد ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، بعدازظهر امروز با حضور اعضای کارگروه خدمات سفر شهرستان خلخال از اولین مسافران ورودی به شهرستان خلخال استقبال شد.

انتهای پیام/3463/ی