شناسهٔ خبر: 53169606 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شهدای ایران | لینک خبر

چطور در سال جدید حال بهتری داشته باشیم؟

معاون اسبق وزیر بهداشت گفت: برای عبور از بن‌بست‌ها و چالش‌‌های ذهنی فردی و اجتماعی نیازمند تغییر باورهای ذهنی و فرهنگی در دهه های اخیر هستیم.

صاحب‌خبر -
شهدای ایران: علی اکبر سیاری استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در یاداشتی به مناسبت حلول سال جدید در اختیار این خبرگزاری قرار داد، نوشته است: با توجه به شرایط سختی که در سال۱۴۰۰ بر مردم کشورمان و جهان به علت پاندمی کووید۱۹(کرونا) گذشت، یکی از مهم‌ترین دغدغه‌ها این است که چه کنیم تا در سال ۱۴۰۱ زندگی بهتر و سالم تری داشته باشیم و حال خود و خانواده‌مان و دیگران همراه با احساس توأم با شادی، رضایت‌مندی و امید بیشتر به آینده به ویژه در حوزه سلامت باشد.

چطور در سال جدید حال بهتری داشته باشیم؟

 در اپیدمی کرونا تاکنون در ایران بیشتر از ۷ میلیون نفر مبتلا شده‌اند و بیش از ۱۳۶ هزار نفر از این بیماران فوت کرده‌اند. آمار جهانی آن تاکنون   ۴۳۶ میلیون نفر مبتلا و ۶ میلیون نفر منجر به فوت بوده است.

 اعتماد عمومی به عنوان یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های اجتماعی که رکن اساسی در نظام اجتماعی کشور است، کاهش یافته از طرفی کاهش ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم و روند سیر صعودی قیمت کالا و خدمات در کشور سبب نارضایتی مردم است و ضرورت دارد همه مسؤولان راهکارهای علمی برای برون رفت از این بحران‌ها، چالش‌ها و مشکلات را تدارک ببینند و شرایط را به صورت عملی برنامه‌ریزی و تسریع کنند.

از ایجاد تغییر در وضع موجود کشور نباید هراسید، لذا برای پیدا کردن راه حل برای مشکلات کشور از طریق نوآوری و خلاقیت و کارآفرینی راه حل‌های جدیدی باید خلق کنیم و این امر را راه حل بدانیم و این کار شدنی است. برای خروج از بن بست‌ها و چالش‌ها و مشکلات در سطح فردی، خانواده، جامعه و کشور نیاز به تغییر چارچوب های ساخته شده ذهنی و فرهنگی طی چند دهه اخیر داریم.

حلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات باشد را به تمامی مردم ایران به ویژه کارکنان عرصه بهداشت و درمان کشور تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

سال 1401 را سالی سرشار از سلامتی و موفقیت از درگاه خداوند سبحان برای همه مسألت دارم.

*فارس

نظر شما