شناسهٔ خبر: 52805853 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: آناتولی | لینک خبر

زلنسکی برای میزبانی مذاکرات اوکراین با روسیه، استانبول و باکو را پیشنهاد داد

رئيس‌جمهور اوکراین پنج شهر از جمله استانبول و باکو را برای میزبانی از مذاکرات با روسیه پیشنهاد داد.

صاحب‌خبر -

کی‌یف/ خبرگزاری آناتولی

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین در یک پیام ویدئویی پنج شهر استانبول، ورشو، باکو، براتیسلاوا و بوداپست را برای مذاکره با روسیه پیشنهاد داد.

زلنسکی با بیان اینکه روسیه مینسک، پایتخت بلاروس را برای مذاکرات انتخاب کرده، افزود: 4 روز پیش موشکهای کروز از خاک بلاروس به اوکراین شلیک شد و هواپیماها، هلیکوپترها و تانکهای وارد شده از این کشور ما را هدف قرار داد.

وی با بیان اینکه کی‌یف چهار روز پیش مانند سال 1941 در ساعت 04:00 مورد حمله قرار گرفت، گفت: شما خوابیدید اما ما بیدار شدیم. ما دیگر نمی خوابیم، ما می‌جنگیم، ما برای کشور خود می‌جنگیم.

رئيس‌جمهور اوکراین با اشاره به اینکه اگر کشورشان از خاک بلاروس مورد حمله قرار نمی‌گرفت، می‌توانستند مینسک را برای مذاکره بپذیرند اعلام کرد که در زمان بی‌طرفی بلاروس بارها در آنجا مذاکره کرده‌اند.

وی افزود: ما ورشو، براتیسلاوا، بوداپست، استانبول و باکو را به طرف روسیه پیشنهاد دادیم.

زلنسکی تصریح کرد: البته که ما خواهان مذاکره و صلح هستیم. ما می‌خواهیم جنگ پایان یابد.