به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، جمعیت الوفاق در بیانیه خود تأکید کرد که حضور موساد در بحرین، این کشور را به مکانی برای ناامنسازی و بی ثباتی منطقه تبدیل میکند و سخنان «عبدالله بن احمد آل خلیفه» معاون وزیر خارجه بحرین درباره حضور موساد، نتیجه یک تفکر فاجعهآمیز و عبور از مرزهای شایستگی و دیپلماسی است
الوفاق همچنین سخن این مقام بحرینی در خصوص اینکه حضور موساد موجب ایجاد ثبات و امنیت برای شهروندان بحرینی شده را مورد انتقاد و تمسخر قرار داد و افزود: «این سخن نشان دهنده میزان بالای عدم مسئولیت پذیری و به خطر انداختن امنیت بحرین است و هیچ فردی که عقلانیت داشته و دارای عرق ملی و وجدان و انسانیت است، چنین سخنانی را به زبان نمیآورد.»
این گروه سیاسی مخالف بحرینی تأکید کرد که کارنامه رژیم صهیونیستی مملوء از جنایت ضد بشری است که دهها شهید و مجروح به همراه عملیاتهای ترور با خود به همراه داشته و حضور در بحرین، نه تنها برای این کشور بلکه برای کل منطقه و جهان خطرناک است.
الوفاق افزود: «ما به نام مردم بحرین (به جز کسانی که اذناب اسرائیل به شمار میروند) به طور قاطعانه و بر اساس یک اجماع ملی این جنایت و خیانت در حق بحرین و کشورهای عربی و مسلمانان را رد میکنیم.»
الوفاق تأکید کرد که از مخالفت با حضور سازمان تروریسیتی و جاسوسی موساد در بحرین را یک وظیفه ملی و تاریخی و اخلاقی میداند و تصمیم رژیم آل خلیفه مبنی بر باز کردن جای پای موساد به بحرین را خیانت و حضور این سازمان جاسوسی را اشغالگری قلمداد میکند.
«عبدالله بن احمد آل خلیفه» معاون وزیر خارجه بحرین روز گذشته در نشست امنیتی مونیخ در آلمان به طور صریح و آشکار از فعالیت سازمان تروریستی و جاسوسی موساد در بحرین خبر داد و آن را در راستای همکاری امنیتی میان منامه و تل آویو دانست.
گروهها و مردم بحرین تاکنون بارها به همکاریهای امنیتی و نظامی آل خلیفه با رژیم صهیونیستی اعتراض کردهاند. بحرین در میان دیگر کشورهای سازشگر با رژیم صهیونیستی با سرعت بیشتری به سمت اینگونه همکاریها پیش رفته و برای اولین بار در میان کشورهای عربی، تل آویو یک وابسته نظامی به منامه اعزام کرده است.
در جریان سفر بنی گانتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به بحرین در 13 بهمن ماه نیز یک توافق امنیتی با منامه امضاء شد وگانتس این توافق را تاریخی توصیف کرد.
وبسایت امنیتی «اینتلیجنس آنلاین» نیز ماه گذشته خبر داد که دستگاه امنیتی بحرین با مجوز شخص «عیسی بن حمد آل خلیفه» پادشاه این کشور، مسئول افزایش همکاریها با موساد شده و به زودی تیمی از این سازمان جاسوسی برای آموزش افسران بحرینی وارد منامه خواهند شد.
هرچند باید گفت که روابط امنیتی، اقتصادی و دیپلماتیک بحرین و رژیم صهیونیستی مختص دو سال اخیر نیست و دو طرف از سالها پیش روابط پنهانی و غیر رسمی خود را در پیش گرفته بودند و بنابراین در خصوص بحرین و رژیم صهیونیستی میبایست از آشکارسازی روابط به جای عادیسازی استفاده کرد.
انتهای پیام/
∎
نظر شما