شناسهٔ خبر: 52708788 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

امنیتی و دفاعی

ترکیه: اقدام روسیه غیرقابل قبول است | تحریم بزرگ روسیه توسط آمریکا تا ساعاتی دیگر

دولت ترکیه به تصمیم روسیه در به‌رسمیت شناختن استقلال دونتسک و لوهانسک واکنش نشان و این اقدام مسکو را «غیر قابل قبول» خواند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا به نقل از آناتولی، دولت ترکیه به تصمیم روسیه در به‌رسمیت شناختن استقلال دونتسک و لوهانسک واکنش نشان و این اقدام مسکو را «غیر قابل قبول» خواند.

وزارت خارجه ترکیه طی بیانیه‌ای اعلام کرد که تصمیم روسیه در به‌رسمیت شناختن استقلال دونتسک و لوهانسک غیر قابل قبول و مردود است.

این بیانیه تصریح کرد: «تصمیم روسیه برای به رسمیت شناختن جمهوری‌های خودخوانده دونتسک و لوهانسک نه‌تنها نقض توافق‌نامه مینسک بوده، بلکه نافی استقلال و تمامیت ارضی و سیاسی اوکراین است.»

وزارت خارجه ترکیه افزود: «ما این تصمیم را رد کرده و بر تعهدمان نسبت به حفظ اتحاد سیاسی اوکراین تاکید می‌کنیم.»

تحریم بزرگ روسیه توسط آمریکا تا ساعاتی دیگر

آمریکا ساعاتی دیگر با هماهنگی متحدانش تحریم‌هایی را علیه روسیه اعلام می‌کند.

‌‌

آمریکا پس از اینکه مسکو شب گذشته استقلال دو منطقه از اوکراین را به رسمیت شناخت و نیروهای نظامی خود را به آنجا فرستاد، روز سه‌شنبه تحریم‌های جدیدی را علیه روسیه اعلام خواهد کرد.