شناسهٔ خبر: 52496171 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

دلایل اوج‌گیری قیمت گوشت قرمز

مهر : قیمت گوشت قرمز که طی هفته‌های گذشته روند افزایشی داشت، در روزهای اخیر به رقم‌های بالایی رسیده است. بررسی‌‌‌‌های میدانی نشان می‌دهد، قیمت لاشه گوسفند درب مغازه بین ١۴٢ تا ١۴۶تومان و در شعب عمده‌فروشی ١٣۶‌هزار تومان، ران گوساله حدود ١٨٠‌هزار تومان، سردست گوساله ١٧٠‌هزار تومان، فیله‌گوساله ٣٣٠‌هزار تومان، راسته گوساله ١٨٠‌هزار تومان، ران گوسفند ١٨۴‌هزار تومان، سردست گوسفند ١٨٠‌هزار تومان، گردن گوسفند ١۴٢‌هزار تومان و راسته بی‌استخوان گوسفندی ٢٩٠‌هزار تومان است.

صاحب‌خبر -

براین اساس عده‌‌‌‌ای صادرات دام زنده را دلیل افزایش قیمت این کالای اساسی عنوان می‌کنند. برخی نیز معتقدند شنیده شدن زمزمه‌‌‌‌های حذف ارز ترجیحی به ملتهب‌شدن بازار منجر شده است. دولت این مساله را تکذیب کرد؛ اما هنوز تعادل به بازار گوشت برنگشته است. در این میان برخی نیز معتقدند عرضه‌کنندگان گوشت در بازار دلیل التهابات فعلی هستند. افشین صدردادرس، مدیرعامل اتحادیه دام سبک کشور در این خصوص گفت: «افزایش قیمت دام زنده به میزانی نبوده که تاثیر زیادی روی قیمت گوشت داشته باشد و افزایش قیمت گوشت بیشتر به دلیل اقدامات دست‌‌‌‌اندرکاران بازار است.»

در همین راستا وزارت جهاد کشاورزی و کارگروه تنظیم محصولات کشاورزی، برای ثبات بازار در اسفندماه قصد دارند در روزهای پایانی سال و ایام نوروز، با همکاری شرکت پشتیبانی امور دام، گوشت قرمز گوسفند منجمد، گوساله منجمد و گوساله گرم را در سراسر کشور و گوشت گوسفند گرم را در سطح تهران توزیع کنند.

 

نظر شما