به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از شرکت بازرگانی دولتی ایران، حیدر علی نصر افزود: در سنجش کیفیت انواع نان سنتی که از نمونه نانها در سرتاسر کشور به دست آمده است، میانگین کیفیت نان سنگک ۸۸ درصد، نان بربری ۸۸، نان تافتون ۸۲ و نان لواش ۸۷ برای ۱۰ ماه از سال گزارش است.
نصر خاطرنشان کرد: اعداد به دست آمده از سنجش کیفیت انواع نان سنتی محدوده کیفیت خوب را نشان میدهد.
وی اضافه کرد: کیفیت انواع نان تولیدی در سالجاری نسبت به سال گذشته، روند ثابتی را طی کرده است.
رییس مرکز پژوهشهای غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران همچنین از آزمایش ۹۱۹۱ نمونه PH نان سنگک، بربری، تافتون و لواش در کشور خبر داد.
وی گفت میانگین PH ۴ سنگک ۵.۶ نان بربری ۵.۷ و میانگین نان تافتون و لواش هر کدام ۶ درصد بوده است و استاندارد آن در محدوده اعداد ۵ و ۶ قرار دارد.
منبع: شرکت بازرگانی دولتی ایران
نظر شما