شناسهٔ خبر: 52357318 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه هفت‌صبح | لینک خبر

قیمت جدید سفر سوریه اعلام شد؛ یکی دو میلیون ارزان‌تر

صاحب‌خبر -

رییس سازمان حج و زیارت از کاهش هزینه سفر زیارتی سوریه خبرداد. هزینه سفر پنج‌روزه قبلا از ۹ تا ۱۰ میلیون تومان بود که اینک، سفر هشت میلیون تومانی نیز عرضه شده است. علی‌رضا رشیدیان در نشست شورای مدیران سازمان حج و زیارت با اشاره به پیش ثبت‌نام بیش از ۴۷۰۰ نفر برای سفر زیارتی سوریه در یک هفته گذشته، اظهار کرد: دست‌اندرکاران ذی‌ربط هرچه سریعتر اقدامات مربوط به هماهنگی و نام‌نویسی این متقاضیان را انجام می‌دهند تا امور اعزام توأم با عزت، کرامت، امنیت و سلامت متقاضیان سفر به سوریه و زیارت حرم حضرت زینب و حضرت رقیه (س) انجام شود.

رییس سازمان حج و زیارت با بیان این‌که در مدت راه‌اندازی سفرهای زیارتی سوریه دست‌اندرکاران تلاش خود را برای کاهش هزینه‌ها انجام داده‌اند، گفت: خوشبختانه با هماهنگی‌های صورت‌گرفته هزینه سفرهای چهار شب به رقم ۸ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان و سه شب به هفت میلیون و ۹۶۲ هزار تومان کاهش یافته است، ضمن آن‌که بسته سفر هفت‌روزه به سوریه نیز درحال برنامه‌ریزی است. به‌زودی نام‌نویسی سفرهای نوروزی عتبات عالیات آغاز می‌شود که برنامه‌ریزی‌های لازم در دست انجام است.

رشیدیان درباره سفر به عتبات عالیات عراق در ماه رمضان، گفت: تمهیدات و بسته‌های سفری برای اقامت ۱۰ روزه زائران باید مورد توجه قرار گیرد تا زائران ضمن بهره‌مندی از فیوضات ماه رمضان، امکان زیارت عتبات مقدس را داشته باشند و بهره معنوی لازم از این فرصت را کسب کنند.

منبع: ایسنا

برچسب‌ها: