شناسهٔ خبر: 5227021 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

سازمان بدر:

توان سازمان دهی ۱۰۰ هزار نیروی مردمی را برای نبرد با داعش داریم

خبرگزاری تسنیم: یکی از فرماندهان سازمان بدر با تاکید بر این که عملیات بزرگ در الانبار هنوز آغاز نشده،‌از توان این سازمان برای جذب و سازماندهی ۱۰۰ هزار نیروی مردمی برای نبرد با تکفیری ها خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از المسله، "معین الکاظمی" خاطر نشان کرد عملیات نظامی بزرگ در شهرهای استان الانبار هنوز آغاز نشده و نبرد اصلی با داعش هنوز آغاز نشده است.

وی افزود از روز گذشته همه نیروهای داوطلب مردمی به حال آماده باش درآمده اند و نشستی برای اتاق عملیات تشکیل شده و محورها در میان گروه های مختلف توزیع شده است و نیروهای داوطلب مردمی در حال آماده شدن برای انجام عملیات تدریجی در استان  الانبار هستند.

الکاظمی خاطر نشان کرد نیروهای داوطلب مردمی هیچ مشکلی در زمینه تعداد نیرو ندارند و قادر هستیم 100 هزار را سازماندهی و پیروزی های بزرگی را در الانبار محقق کنیم.

وی گفت تصمیم برای ورود نیروهای داوطلب مردمی به استان الانبار را دیرهنگام خواند و گفت این تصمیم باید یک ماه پیش گرفته می شد.

خاطر نشان می شود شورای استان الانبار و شیوخ و عشایر این استان خواستار مشارکت فوری نیروهای داوطلب مردمی در نبرد آزادسازی این استان از اشغال تروریست های تکفیری داعش شدند که رسانه ها از سیطره آن ها بر مناطقی از الرمادی خبر دادند، حیدرالعبادی نخست وزیر عراق هم رسما دستور آماده باش به نیروهای داوطلب مردمی برای مشارکت در نبرد آزادسازی الانبار و به طور مشخص شهر الرمادی را صادر کرد.
انتهای پیام/