به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیمهای الهلال عربستان و پرسپولیس از ساعت 19:30 فردا (سهشنبه) در دور رفت از مرحله یکهشتم لیگ قهرمانان آسیا در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف هم میروند. روزنامه « الریاض» عربستان گزارش داد، تیم الهلال برای رویارویی با پرسپولیس دوشنبه صبح با جت شخصی ریاض را به مقصد تهران ترک کرد.
بر اساس این گزارش، جورجیوس دنیس، سرمربی الهلال برای این بازی تصمیم گرفته تیاگو نِوس، هافبک برزیلی خود که هنوز ریکاوریاش را به طور کامل به پایان نبرده و صددرصد آماده نیست را با خود به تهران میآورد.
نوس 30 ساله 7 بازی ملی با پیراهن برزیل در کارنامهاش دارد و تاکنون برای تیمهایی همچون فلومینزه، هامبورگ و فلامینگو بازی کرده است. این بازیکن برزیلی که از سال 2013 به الهلال پیوسته در 38 بازی از رقابتهای مختلف 23 گل برای این تیم به ثمر رسانده است.
انتهای پیام/