فریدون عبدالملکی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان در گفتوگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد:13 بیمار جدید مبتلا به کرونا ویروس طی 24 ساعت گذشته تاکنون در استان شناسایی شده است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر 93 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان بستری هستند.
وی با اشاره به آمار بستریشدگان در کردستان به تفکیک شهرستانهای استان افزود: 53 بیمار در سنندج 53 نفر، سقز 6 نفر، مریوان 5 نفر، قروه 6 نفر، بیجار 5 نفر، کامیاران 6 نفر، دیواندره 2 نفر، بانه 5 نفر و 5 بیمار کرونایی در سروآباد بستری هستند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: وضعیت 21 بیمار مبتلا به کرونا در استان وخیم و در بخش ویژه (آی سی یو) بستری هستند.
عبدالملکی از مرگ یک بیمار کرونایی در 24 ساعت گذشته در استان خبر داد و گفت: آمار فوتشدگان بر اثر بیماری کرونا در کردستان از ابتدا تا کنون را یکهزار و 941 نفر بوده است.
به گفته وی، از زمان شیوع کرونا تا کنون 842 نفر در سنندج، 310 نفر در سقز، 150 نفر در قروه، 104 نفر در کامیاران، 157 نفر در بانه، 92 نفر در دیواندره، 73 نفر در بیجار، 184 نفر در مریوان، 24 نفر در دهگلان و 5 نفر در سروآباد بر اثر ابتلا به کرونا ویروس جان باختهاند که همه موارد به صورت بهداشتی و با رعایت دستورالعمل های مرتبط دفن شدهاند.
عبدالملکی ضمن تأکید بر استفاده از ماسک و اهمیت پوشش همگانی واکسیناسیون جهت کنترل، پیشگیری از بیماری و انتقال آن به دیگران اظهار کرد: در اسرع وقت ترزیق واکسن کرونا را با مراجعه به مراکز تجمیعی واکسیناسیون و یا مراکز جامع خدمات سلامت انجام داده و سه نوبت آن را تکمیل نمایید.
انتهای پیام/2330/71