شناسهٔ خبر: 5184814 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایپنا | لینک خبر

احمد نورالهی جراحی می‌شود

هافبک پرسپولیس بعد از بازی الهلال کتف خود را به جراحان خواهد سپرد

صاحب‌خبر -

 به گزارش خبرگزاری ایپنا، احمد نورالهی، هافبک جوان پرسپولیس که اخیراً به تیم ملی هم دعوت شده است بعد از بازی برگشت سرخپوشان مقابل الهلال عربستان کتف خود را به جراحان خواهد سپرد.

هافبک پرسپولیس قبل از بازی این تیم مقابل گسترش فولاد از ناحیه کپسول مفصل کتف دچار مصدومیت شد و در بازی‌های اخیر این تیم نیز به زور آمپول به میدان رفته است. با تشخیص پزشکان متخصص نورالهی باید خیلی زود کتف خود را به تیغ جراحان بسپارد اما بازی‌های حساس پرسپولیس باعث شده که برانکو از این بازیکن بخواهد بعد از بازی برگشت سرخپوشان مقابل الهلال کتفش را جراحی کند.

با توجه به این قضیه نورالهی بعد از بازی برگشت پرسپولیس با الهلال کتف خود را به تیغ جراحان خواهد سپرد و بعد از آن به مدت دو ماه باید دور از میدان باشد. با این تفاسیر هافبک جوان پرسپولیس نمی‌تواند در اردوی تیم ملی نیز حضور پیدا کند.