صاحبخبر - ُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُتهران / واحد مرکزی خبر / سیاسی 1393/04/27
شمار تلفات حملات اسرائیل به نوار غزه در روز جمعه به 258 تن رسید.
این در حالی است که اسرائیل خواستار انجام عملیات زمینی در یازدهمین روز از تهاجم به نوار غزه شده است.
گزارش های منتشر شده حاکی است در خان یونس در جنوب غزه چهار عضو یک خانواده فلسطینی به شهادت رسیدند. اشرف القدرا سخنگوی امور فوق العاده فلسطین اعلام کرد یک فلسطینی دیگر نیز در شمال بیت حانون به شهادت رسیده است. بدین ترتیب شمار تلفات حملات اسرائیل به غزه در روز جمعه به 17 نفر رسیده است.
پیشتر نیز، سه نفر در حمله تانک های ارتش رژیم صهیونیستی در خان یونس در جنوب غزه به شهادت رسیده بودند و یک تن نیز در شرق غزه به شهادت رسید.
القدر افزود پنج نفر نیز - از جمله یک کودک پنج ماهه - در حملات اسرائیل در رفح به شهادت رسیدند.
او همچنین گفت در شمال غزه، دو نفر بر اثر گلوله باران در بیت حانون شهید شدند.
بر اساس ارقام ارائه شده از سوی مرکز حقوق بشر فلسطینان که در غزه قرار دارد؛ بیش از 80 درصد از تلفات در غزه را غیر نظامیان تشکیل می دهند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از غزه، دست کم هزار و 920 نفر نیز در حملات اسرائیل در غزه مجروح شده اند. از زمان آغاز عملیات اسرائیل در غزه در روز هشتم ماه ژوئه تاکنون، دست کم هزار و 150 راکت شلیک شده از سوی غزه به فلسطین اشغالی اصابت کرد و گنبد آهنین رژیم صهیونیستی نیز 311 راکت را در هوا سرنگون کرد.
گفته می شود اوایل این هفته در حملات راکتی جنبش اسلامی فلسطین - حماس - نیز یک اسرائیلی کشته و چهار تن دیگر به شدت زخمی شدند.
157/173
∎