شناسهٔ خبر: 5175949 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه آفرینش | لینک خبر

سقوط پيکان و رسيدن ذوب‌‌آهن به آسيا

سپاهان قهرمان ليگ برتر

صاحب‌خبر -

چهاردهمين دوره ليگ برتر با قهرماني تيم سپاهان اصفهان، آسيايي شدن ذوب‌آهن، رفتن استقلال خوزستان به پلي‌آف ليگ برتر و سقوط پيکان به دسته اول به پايان رسيد. همچنين تراکتورسازي دوباره نايب قهرمان ليگ شد.گفتني است، هفته سي‌ام و پاياني از رقابتهاي فوتبال ليگ برتر باشگاه‌هاي کشور با برگزاري 7 ديدار همزمان برگزار شد که تيم فوتبال سپاهان اصفهان به لطف پيروزي 2 بر صفر برابر سايپا البرز و تساوي 3 بر 3 تيم‌هاي تراکتورسازي و نفت تهران در تبريز به عنوان قهرماني چهاردهمين دوره اين مسابقات دست يافت.

همچنين تيم تراکتورسازي که نتوانست برتري 3 بر يک مقابل نفت تهران را حفظ کند و در نهايت برابر اين تيم به تساوي 3 بر 3 دست يافت، براي سومين مرتبه به عنوان نايب قهرماني اين جام دست يافت و نفت هم در رده سوم قرار گرفت.

ذوب‌آهن اصفهان هم با تساوي برابر پديده در مشهد، با 52 امتياز و تفاضل گل بهتر نسبت به فولاد در رده چهارم باقي‌ماند. ذوب‌آهن که يکي از فيناليست‌هاي جام حذفي است، با قرار گرفتن در اين رده، حضور خود در ليگ قهرمانان آسيا را قطعي کرد. فولاد خوزستان هم در اين روز در زمين صباي قم پيروز شد اما در رده پنجم جدول باقي ماند.

از سوي ديگر تيم فوتبال پيکان تهران هرچند شکست برابر استقلال خوزستان را با تساوي عوض کرد، اما بعد از نفت مسجدسليمان به عنوان دومين قعرنشين تيم ليگ چهاردهم، به دسته اول سقوط کرد.تيم فوتبال استقلال خوزستان هم با اين تساوي و به خاطر بردهاي راه‌آهن و ملوان در ديدارهاي خانگي، به بازي پلي‌‎آف ليگ دسته برتر رفت. استقلال خوزستان براي حفظ سهميه‌اش در ليگ برتر، بايد به مصاف تيم مس کرمان، تيم سوم رقابتهاي ليگ دسته اول برود.

در اين روز، تيم پرسپوليس با پيروزي برابر استقلال در دربي 80 و به لطف شکست صبا در خانه برابر فولاد و تساوي پديده مقابل ذوب‌آهن، به رده هشتم صعود کرد تا ليگ چهاردهم را با قرار گرفتن در نيمه بالاي جدول به پايان برساند.