شناسهٔ خبر: 51747978 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

عملیات ترور شهید سلیمانی به روایت رسانه های آمریکایی

صاحب‌خبر -
عملیات ترور شهید سلیمانی به روایت رسانه های آمریکایی
خبرگزاری آریا-این روزها رسانه های آمریکایی داستان سرایی های زیادی در باره ماجرای ترور شهید سلیمانی مطرح می کنند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از اسپوتنیک ،اگر کسی از ماجرا خبر نداشته باشد تصور می کند که آمریکایی ها چه کار عملیاتی و اطلاعاتی و نظامی پیشرفته ای انجام دادند تا توانستند شهید سلیمانی را ترور کنند.
اما واقعیت امر این است که آمریکایی ها هیچ کار پیچیده امنیتی و یا اطلاعاتی و یا نظامی انجام ندادند بلکه فقط نامردی کردند و بس.
البته کلا شخص ترامپ در آمریکا و همه جای جهان به نامرد بودن معروف می باشد کما اینکه تیم دو و او همچنین همه افرادی بودند که در نامردی شهرت داشتند.
ماجرای ترور هم خیلی پیچیده نبود.
سردار سلیمانی رسما به عراق دعوت شده بود و دستگاه های امنیتی عراق عموما همه اطلاعات خود را با آمریکایی ها به اشتراک می گذاشتند و طبیعتا به آمریکایی ها اطلاع داده بودند که سردار سلیمانی قرار است وارد بغداد شود و طبق گزارش خود آمریکایی ها پهبادهای آنها چیزی حدود 15 ساعت در حال پرواز بودند و منتظر ورود سپهبد سلیمانی به عراق بودند.
سردار سلیمانی هم با توجه به معاهدات و مقررات بین المللی و احترام به حاکمیت دولت عراق رسما با پاسپورت دیپلماتیک از طریق فرودگاه رسمی بغداد وارد این کشور شد.
ترور شهید سلیمانی هم عملا فقط نقض حاکمیت عراق به حساب نمی آید بلکه نقض همه قوانین بین المللی در مصونیت دیپلمات ها نیز به حساب می آید.
امروزه محاکم بین المللی در مقابل یک امتحان بسیار سخت و مهم قرار دارند.
آیا قاضی های این محاکم جسارت آن را دارند که مجرمان جنگی مانند ترامپ و دار و دسته اش را محاکمه کنند یا نه؟
طبیعتا اگر آنها را محاکمه کنند و به سزای اعمالشان برسانند شاید آنها حکم ابد دریافت کنند و عبرتی شوند برای دیگر سیاست مداران آمریکایی و حتی سیاستمداران دیگر کشورهای جهان که نقض قوانین بین الملل تاوان دارد و دیر یا زود آنها تاوان نقض این قوانین را پرداخت می کنند و اینگونه نیست که جرم تروریستی ای را مرتکب شوند و هیچ تاوانی در قبال آن پرداخت نکنند.
البته با توجه به نفوذ ایالات متحده بر مجامع بین المللی بسیاری بعید می دانند که محاکم بین المللی و قضات بین المللی جرئت و جسارت انجام چنین کاری را داشته باشند و چه بسا حتی بترسند که خود نیز هدف این تروریست ها قرار گیرند.
در این شرایط این حق برای ایران و عراق وجود دارد که تروریست های دخیل در این عمل تروریستی را هر جا که در دسترس باشند شکار کنند و به سزای اعمالشان برسانند.
ماجرای حمله به پایگاه عین الاسد و دیگر پایگاه های آمریکایی در عراق هم شروع انتقام ایران بود و نه پایان آن.
در واقع اول ایرانی ها می خواستند هیبت آمریکا در جهان را بشکنند و به این دلیل به پایگاه های آمریکایی ها در عراق حمله کردند و چیزی حدود 180 نیروی آمریکایی در این عملیات کشته و زخمی شدند.
دروغ ترامپ مبنی بر اینکه هیچ کس در این پایگاه ها کشته و زخمی نشد را نادیده بگیرید.
آنها سیلی اول را خوردند و قورت اش دادند چون می دانستند که اگر فاش شود با چه واکنشی از طرف مردم در آمریکا مواجه خواهند شد.
طبق گزارش خود رسانه های آمریکایی بعدها کم کم یکی یکی این کشته ها را به خانواده هایشان تحویل دادند و به آنها گفتند که اینها در عملیات به عنوان قهرمان کشته شدند و حتی به برخی از این خانواده ها دروغ گفتند که اینها مثلا در افغانستان کشته شدند، در حالی که همه شان مانند موش در پناهگاه کشته شدند.
برخی از نیروهای آمریکایی که موج انفجار موشک های ایرانی روی مغزشان اثر گذاشته هنوز در تیمارستان های نظامی به سر می برند.
برخی سوال می کنند چه شد آمریکایی ها به این شکل فجیع از افغانستان خارج شدند؟
باید گفت از نتایج ترور شهید سلیمانی همین خفت و ذلت برای آمریکایی ها بود.
سربازان آنها از آن زمان مانند زندانی در پایگاه های خود زندانی می باشند و میدانند که لحظه خروجشان از پایگاه ها آخرین لحظه ای است که نور آفتاب را می بینند.
برخی گزارش ها هم از شروع شکار آنهایی که در این ماجرا دخیل بوده اند جسته و گریخته در رسانه های مختلف منتشر می شود.
به استناد همین گزارش ها ماکل داندریا که به آیت الله مایک هم معروف بود و هدایت عملیات را از هواپیمای ویژه فرماندهی خود انجام می داد با تمام تیم خود در افغانستان شکار شدند.
هنوز تکه های اجساد بسیاری از اعضای آن تیم پیدا نشده.
برخی گزارش ها هم از اینکه حتی آنهایی که هدایت پهباد ترور کننده و یا دستگاه های تجسس را در اختیار داشتند منتشر شده.
تعدادی گزارش ها مبنی بر شکار آنهایی که به عنوان جاسوس وارد فرودگاه بغداد شدند تا اطلاعات ورود سردار سلیمانی و ماشین اش را به آمریکایی ها بدهند منتشر شده.
برخی شاید گزارش های مربوط به سفر مارک اسپر وزیر سابق دفاع آمریکا به بحرین را شنیده باشند که به دلیل اینکه نام او نیز در لیست شکار تروریست های آمریکایی قرار داشت از اعلام سفر به بحرین پرهیز کرد.
به هر صورت آنچه بدیهی است این می باشد که این عمل تروریستی پس از توافق مردانه یا آنچه آمریکایی ها از آن به عنوان روح توافق هسته ای عنوان می کنند رخ داد، در آن توافق ایران و آمریکا تعهد کردند که پایبند برخی خط و مرزهای تعامل با یکدیگر در منطقه باشند و دلیل اینکه سردار سلیمانی اطمینان پیدا کرد رسما وارد بغداد شود این بود که چنین توافقی انجام شده بود.
همین جریان هم ثابت کرد که آمریکایی ها چیزی از مردانگی در وجودشان نیست و چیزی به عنوان توافق مردانه اعتباری ندارد و نمی توان به هیچ توافقی با آمریکایی ها اعتماد کرد و فقط نقد باید با آنها تعامل کرد

صهیونیست ها از سال 2008 به دنبال ترور حاج قاسم سلیمانی بودند
علی عبدی پژوهشگر رژیم صهیونیستی گفت: صهیونیست‌ها از سال 2011 به دنبال ترور حاج قاسم بودند، حتی به روایتی از سال 2008 و از زمان ترور عماد مغنیه که حاج قاسم هم یکی از اهداف بود.
مختار حداد سردبیر روزنامه الوفاق گفت: تظاهرات امروز عراق، مهر تاییدی است بر عملیات جبهه مقاومت علیه اشغالگران آمریکایی و تأکیدی است بر پایان اشغالگری آنها چون که بسیاری از مستشاران آمریکایی حاضر در سفارت این
کشور در عراق، در واقع وابستگان نظامی هستند و هم-اکنون علیرغم اینکه آمریکایی¬ها اعلام می کنند ما از عراق خارج شده¬ایم نیروهای آنها در قالب مستشارهای نظامی مشغول به فعالیت هستند.
وی در خصوص مخالفت اکثریت ملت عراق با حضور گروه¬های اشغالگری در آن کشور بیان کرد: روش برگزاری انتخابات عراق به گونه‌ای بود که نتیجه‌اش همین چیزی شده که می‌بینیم، این سیستم ایراداتی دارد ولی در مجموع اکثریت آنها مخالف اشغالگری کشورشانهستند.
حداد اضافه کرد: مقتدی صدر قطعا نمی‌تواند به تنهایی در عراق دولت تشکیل دهد و حتما باید ائتلافی تشکیل دهد که رضایت کلیه گروه ها را در برداشته باشد.
سردبیر روزنامه الوفاق تصریح کرد: مقتدی صدر از سردمداران مبارزه با آمریکایی‌ها بوده که کار خود را  با جیش المهدی آغاز کرد، مانند اتفاقاتی که در نجف اشرف افتاد و با ورود آمریکایی¬ها مقابله کرد؛ هنوز هم او نظرات ضد اشغالگری خود را عوض نکرده و تغییرات امروزه او بیشتر تاکتیکی است.
در ادامه گفت و گو علی عبدی، پژوهشگر رژیم صهیونیستی درمورد اعلام آتش¬ بس توسط گروه مقاومت گفت: در اتفاقات اخیر باز هم مقاومت گروه ههای بود که آتش¬‌بس را به رژیم صهیونیستی تحمیل کردند، آن هم در حالی که حماس تهاجم را شروع کرده بود.
وی با بیان اینکه تهدید اصلی علیه صهیونیست‌ها، جبهه شمالی یعنی سوریه و لبنان است، افزود: مهمترین تهدید مرزی برای اسرائیل جبهه شمالی است که از این راه باید به درستی بهره ببرند.
وی تصریح کرد: از نظر صهیونیست‌ها، خروج آمریکا از افغانستان، یکی از مهمترین اهرم‌های فشار علیه ایران را حذف کرده و ایران علیرغم به شهادت رسیدن حاج قاسم سلیمانی، متوقف نشده است و هرگز نیز متوقف نمی شود.
پژوهشگر رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه در ترور سردار سلیمانی یک شبکه منسجمی وجود داشته است، گفت: ترور حاج قاسم را نباید محدود به ترامپ یا حتی دولت آمریکا دانست بلکه صهیونیست‌ها از سال 2011 به دنبال ترور حاج قاسم بودند، حتی به روایتی از سال 2008 و از زمان ترور عماد مغنیه که حاج قاسم هم یکی از اهداف بود.
عبدی ادامه داد: صهیونیست‌ها می‌گویند بارها می‌توانستیم حاج قاسم سلیمانی را ترور کنیم ولی این کار را نکردیم چون توان پرداختن هزینه‌هایش را نداشتیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: ترور حاج قاسم، خواسته اسرائیل بود که توسط آمریکا انجام شد و صهیونیست‌ها این مسئله را به آمریکا تحمیل کردند

میدل ایست : شهادت سلیمانی نشانه پیروزی انقلاب است انقلاب 
یک وبگاه تحلیلی نوشت، شهید سلیمانی و المهندس نماد مقاومت برابر گروه‌هک‌های تروریستی بودند.
وبگاه «میدل ایست مانیتور» روز شنبه در این زمینه نوشت، در سوم ژانویه 2020 (جمعه 13 دی 1398) به دستور مستقیم «دونالد ترامپ» رئیس جمهورسابق آمریکا و در یک حمله تروریستی «سردار قاسم سلیمانی» فرمانده سپاه قدس و «ابومهدی المهندس» فرمانده حشد الشعبی عراق به شهادت رسیدند.
این وبگاه با اشاره به گوشه‌هایی از اقدامات شهید سلیمانی نوشت، مشخص است که اقدامات راهبردی سردار سلیمانی به قطع جریان تسلیحات آمریکا و رژیم اسرائیل نه تنها به داعش و دیگر گروه‌های تروریستی فعال در خاورمیانه، بلکه به دیگر خریداران منطقه کمک کرد. ایالات متحده به عنوان بزرگترین تولید کننده سلاح در جهان و برای موفقیت تجارت اسلحه خود، به اقدامات گروه‌های تروریستی نیاز داشت. با شکست‌های پی در پی تروریست‌های داعش در سوریه و عراق به رهبری سلیمانی و المهندس و پیامد آن سقوط تجارت تسلیحاتی، آمریکا تصمیم به ترور ژنرالی که نماد مقاومت برابر این گروهک‌های مسلح بود را گرفت
 در بخش دیگر این گزارش آمده است، ترور سلیمانی و المهندس در خارج از شرایط جنگی و در خاک  کشور خارجی نقض حاکمیت عراق و تروریسم دولتی آشکار و نقض کنوانسیون‌ها و قوانین بین‌المللی بود. این اقدام تلاش بیهوده دیگری از سوی آمریکا و شرکای آن برای مهار محور مقاومت بود که شامل ایران، سوریه، حزب الله لبنان، نیروهای حشد الشعبی عراق، حوثی های یمن، حماس، جهاد اسلامی و مردم فلسطین می‌شود.
میدل ایست مانیتور نوشت، سردار سلیمانی نقش مهمی در راهبرد پیروزمندانه حزب‌الله در بیرون راندن تحقیرآمیز نیروهای متجاوز صهیونیست از لبنان در سال 2006 داشت. وی در شکست داعش در سوریه و همچنین در ایجاد، آموزش و اقدامات شبه نظامیان الحشد الشعبی به رهبری المهندس که مسئول فروپاشی گروه‌های تروریستی در عراق و سوریه بودند، نقش اساسی داشت
در انتهای این گزارش آمده است، اهمیت سلیمانی در مبارزه با تروریسم فقط نظامی نبود. او همچنین نقش سیاسی مهمی داشت. وی در سال 2015 روسیه را متقاعد کرد که در ائتلاف سه جانبه روسیه، چین و ایران برای مقابله با گروه‌های تروریستی در خاورمیانه وارد جنگ سوریه شود. شهادت سلیمانی و المهندس به جهانیان نشان داد که انقلاب زنده است و پیروز خواهد شد..

نظر شما