شناسهٔ خبر: 5164476 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

محمود خوردبین:

درگیری بازیکنان بدترین اتفاق بازی بود/ امیدوارم الهلال را ببریم

سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اینکه متوجه نشد چرا بازیکنان دو تیم درگیر شدند، گفت: این درگیری بدترین اتفاق بعد بازی بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، محمود خوردبین پس از پیروزی تیم فوتبال پرسپولیس در دربی ۸۰ ضمن بیان مطلب فوق گفت: این درگیری اتفاق زشتی بود و آن را می‌توان بدترین اتفاق این دربی نامید و من نمی‌دانم درباره آن چه بگویم.

وی با بیان اینکه متوجه نشد چرا درگیری ایجاد شده است، افزود: فقط یک لحظه دیدم در یک گوشه زمین سوشا و صادقی با هم درگیر شدند و آن درگیری به آخر بازی کشیده شد.

سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس در مورد پاداش هدایتی به بازیکنان این تیم هم اظهار کرد: هدایتی پنج سکه به بازیکنان داد و قرار است یک ماشین مزدا هم به طارمی بدهد، زیرا مهدی ماشین خود را به محرمی داده است.

خوردبین با تاکید بر اینکه پرسپولیس در این دیدار بسیار خوب بازی کرد، گفت: امیدوارم پس از برد دربی با روحیه بالاتر مقابل الهلال به میدان برویم و این تیم را هم در میدان شکست دهیم.

برچسب‌ها: