به گزارش اقتصادنیوز به نقل از بهداشت نیوز، یکی از فوایدی که به لیموترش نسبت میدهند، این است که به کاهشوزن کمک میکند. برخی مدعیاند لیموترش حاوی پکتین (نوعی فیبر که در سیب وجود دارد) است اما موضوع این است که مقدار این ماده در لیمو بسیار پایین است. جیسون اولدت، متخصص تغذیه گفته: « برخی مطالعات حیوانی نشان میدهد ترکیبات لیمو ممکن است به کاهش وزن کمک کند، اما این تحقیق هنوز خیلی ابتدایی است تا نشان دهد که آب لیمو روی انسان و وزن او تاثیر میگذارد یا نه.»
ذهنیت بعدی درباره مصرف مداوم و روزانه این میوه است که میتوانید خود را از بیماریها دور کنید. این نظریه ناشی از این واقعیت است که بدن شما آبلیموی اسیدی را به یک ماده قلیایی تبدیل میکند، درحالی که کارشناسان میگویند تغییر ph بدن نمیتواند مقاومتی در برابر بیماریها ایجاد کند. این درحالی است که لیبی پارکر، متخصص تغذیه میگوید: «اسیدهای قوی مانند آبلیمو میتوانند مینای دندان را از بین ببرند.»
در این میان برخی معتقدند نوشیدن آبلیمو میتواند بدن را از سموم و بیماریها پاک کند اما تحقیق علمی در این باره وجود ندارد. کرک پاتریک میگوید: «این باوری است که بین مردم رواج دارد و شواهد دیگری دال بر اینکه آبلیمو بدن شما را بهتر از آب پاک میکند، وجود ندارد.» در واقع، بدن شما نیازی به تمیز کردن ندارد، چراکه کلیهها و کبد ما تمام سمزداییای که نیاز داریم را انجام میدهند.
ذهنیت اشتباه دیگر این است که بسیاری میگویند یک فنجان آبلیمو در صبح میتواند متابولیسم شما را در تمام طول روز تسریع کند. به نظر میرسد عالی است اما متاسفانه کارشناسان نمیتوانند این ادعا را باور کنند.
ذهنیت اشتباه آخر راجع به معجزه ضدپیری لیموترش است. اگرچه لیموترش مقادیر بالایی از آنتیاکسیدانهای مورد نیاز برای بدن شما را فراهم میکند اما روی افزایش سن تاثیری ندارد. آبلیمو حاوی مقادیر بسیار بالای ویتامین C است که نقش مهمی در سلامت پوست و کلاژنسازی دارد اما معجزه ضدپیری نیست.