شناسهٔ خبر: 51541761 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی: باید با هم افزایی بین شرکت‌های اقتصادی و دانشگاه‌ها مشکلات را حل کرد

گروه استان‌ها-قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: امروز جهاد کشور یعنی توجه به مقوله کم آبی،اشتغال، حاشیه نشینی، تکدی گری که باید با دانش و علم نسخه را پیدا کرده و با هم افزایی و تعامل بین شرکت‌های اقتصادی و دانشگاه‌ها در حل این مشکلات تلاش کنیم

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، مالک رحمتی امروز در مراسم افتتاحیه «رویداد تحول دانشگاهی با محوریت اندیشمندان صنعتی» که به منظور تعامل نظام‌مند دانشگاه و صنعت در سالن شهید سلیمانی پردیس خواهران دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) برگزار شد،اظهارداشت: آموزش همواره یکی ازمهم‌ترین مراحل تکامل دانش و دانشگاه است  به وطریکه در گذشته دانشگاه‌ها برپایه آموزش فعالیت می‌کردند اما در ادامه متوجه شدند که تنها آموزش کفایت نمی‌کند و باید بحث تحقیق و پژوهش را نیزدر دانشگاه‌ها مورد توجه قرار دارد.

وی افزود: اما امروز در کنار آموزش، تحقیق وپژوهش دانشگاه‌ها به مقوله جدیدی به نام فناوری روی آورده‌اند و در اولویت قرار گرفته است البته مقوله‌های آموزش، پژوهش و فناوری مقدمه کار هستند و  محوریت کارآفرینی، تولید و مهارت افزایی مد نظر قرار گرفته است.

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه بسیاری از دانشگاه‌ها در کنار کارهای علمی به مقوله کارآفرینی به معنای تولید صنعت و کارخانه توجه کردند اظهارداشت: امروز مطالبه آستان قدس رضوی از دانشگاه نسل چهارم؛ کارآفرینی، مهارت‌افزایی و تولید است.

رحمتی تصریح کرد: رسالت سنگینی بر دوش دانشگاه‌های کشور نهاده شده است چرا که امروز ظرفیت توان تولید و تکیه بر اتکاء داخلی در دانشگاه‌ها اتفاق می‌افتد.

 
وی با بیان اینکه ما از ارتباط معنادار بین دانشگاه و مسائل و مشکلات کشور غفلت کرده‌ایم، گفت: رویداد «تحول دانشگاهی با محوریت اندیشمندان صنعتی» که امروز افتتاح شد در واقع آغاز یک حرکت عظیم است و باید منتظر اتفاقات بزرگی باشیم.
 
رحمتی عنوان کرد: درخواست ما از دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) ابتدا ارائه نسخه علاجی برای نیازها و مسائل مجموعه آستان قدس رضوی و در مراحل بعدی پاسخگویی به مشکلات استان، کشور و عرصه بین‌الملل است. مرز بندی‌ها نباید مانع از پیشرفت شوند، امروز جهاد کشور یعنی توجه به مقوله کم آبی،اشتغال، حاشیه نشینی، تکدی گری و.... که باید با دانش و علم نسخه را پیدا کرده و با هم افزایی و تعامل بین شرکت‌های اقتصادی و دانشگاه‌ها در حل این مشکلات تلاش کنیم.
 
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: مقوله صنعت در زنجیره‌های تولید، باید در اولویت قرار گیرد و برای تبادل نیروی انسانی نیز لازم است فرمول و مدلی طراحی کنیم و در برقراری ارتباط با حل مسئله مسیر شفافی نیز باید تدوین شود.
 
انتهای پیام/281/ ع

نظر شما