شناسهٔ خبر: 5152889 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نود | لینک خبر

90/ جباري: جاي استوک وطنخواه هنوز روي بدنم هست

وقتي با رضا وطنخواه خاطرات اخراجش از داربي را مرور کرديم مدعي شد بدون هيچگونه تماس با علي جباري و به خاطر تظاهر وي به مصدوميت توسط داور بازي اخراج شده است اما علي جباري اين گفته را تائيد نکرد

صاحب‌خبر -

کمال ذاکرزاده
وقتي با رضا وطنخواه خاطرات اخراجش از داربي را مرور کرديم مدعي شد بدون هيچگونه تماس با علي جباري و به خاطر تظاهر وي به مصدوميت توسط داور بازي اخراج شده است اما علي جباري اين گفته را تائيد نکرد و در مصاحبه با ما ضمن عدم پذيرش ادعاي رضا وطنخواه حتي يادآور شد که آثار مصدوميت وي از آن زمان هنوز روي بدنش باقي مانده است!
90: آقا ظاهراً شما باعث اخراج وطنخواه از داربي شده‌ايد؟
من باعث اخراج وطنخواه از داربي شده‌ام؟ مگر من اهل اين حرف‌ها بوده‌ام که بتوانم سرداور خوبي مثل حاج ابوالحسن را کلاه بگذارم و براي رضا وطنخواه کارت قرمز بگيرم؟ من به طور کل اين موضوع را تکذيب مي‌کنم و مي‌گويم همه ادعاهاي وطنخواه در اين مورد صحت ندارد و کذب محض است.
90: حالا چرا با اين شدت فقط مي‌خواستيم خاطرات گذشته را مرور کنيم چرا نسبت به اين قضيه اين قدر جبهه مي‌گيريد؟
اين بار دومي است که رضا وطنخواه ادعا مي‌کند من سياه بازي کرده‌ام و باعث اخراج وي شده‌ام. دفعه قبل هم در برنامه مستند تلويزيون همين ادعاها را مطرح کرد، گفتم حالا دوستيم و رفيقم خواسته موضوع را گردن نگيرد يک چيزي گفته است اما ظاهراً اين مماشات کردن با موضوع اصلاً باعث شده کل ماجرا دستخوش تغيير شود و حضرات خودشان هم باور کنند که بي‌گناه بوده‌اند و من سياه بازي کرده‌ام تا اخراج شوند، در صورتي‌ که وطنخواه خودش هميشه اهل فريب داور بود برويد از همدوره‌هاي ما بپرسيد تا حساب کار دستتان بيايد و بدانيد چه کسي قصد فريب داور را داشته است.
90: حالا اصل ماجرا از زبان شما چيست؟
هيچي، رضا وطنخواه براي تصاحب يک توپ با کف پا به پهلوي من زد به گونه‌اي که چند لحظه نفسم بند آمد و روي زمين افتادم وقتي بعد از يکي دو دقيقه بلند شدم متوجه شدم که قسمتي از پيراهنم به واسطه خراشيدگي ناحيه‌اي که با کف پاي رضا وطنخواه برخورد کرده بود خوني شده است. تازه آثار اين مصدوميت هنوز بعد از چهل سال روي بدنم هست و مي‌توانيد جاي خراشيدگي استوک‌هاي رضا وطنخواه را به وضوح ببينيد. آن وقت دوستان مي‌گويند من شبيه ‌سازي کرده‌ام تعجب مي‌کنم واقعاً تعجب مي‌کنم!
90: قصد نداشتيم با ياد کردن از اين خاطره شما را ناراحت کنيم؟
نه من ناراحت نيستم ولي حس مي‌کنم حقم ضايع شده و بايد از خودم دفاع کنم .
90: آقا گذشتيم در چند جمله نظرتان را درخصوص داربي بگوييد؟
هيچي اميدوارم استقلال برنده ميدان باشد هرچند که نتيجه اين ديدار واقعيت را در مورد نتايج ضعيف سرخابي‌ها در اين فصل تغيير نمي‌دهد ولي به هر روي اين ديدار سنتي نتيجه‌اش براي همه مهم و حياتي است.