شناسهٔ خبر: 51522216 - سرویس فیلم
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

(ویدئو) کنگینه؛ تکنیک جالب انگور تازه شب یلدای افغانستان

مزه انگور نگهداری‌ شده در کنگینه شیرین‌تر از آنچه که بوده است، می‌شود.

صاحب‌خبر -

ظرف مخصوص گلی برای نگهداری انگور که به آن کنگینه می‌گویند، واژه بومی‌ برخاسته از فرهنگ کهن مردم افغانستان است.

به گزارش فرارو، شمس‌الله سال‌هاست از این روش کار می‌گیرد او انگور‌های تازه را در تابستان کنگینه می‌کند و در زمستان با همین گاری کوچک‌اش درخیابان‌های کابل انگور این کنگینه‌ها را می‌فروشد.

شمس‌الله و دیگر باغ‌داران باور دارند که مزه انگور نگهداری‌ شده در کنگینه شیرین‌تر از آنچه که بوده است، می‌شود.

کنگینه علاقمندانش را در شهری، چون کابل دارد تا از یک سو انگور بخورند و از سویی هم تجربه‌ای از ساخته‌های زندگی روستایی را داشته باشند.