شناسهٔ خبر: 51507656 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

آخرین قیمت آجیل شب یلدا

دنياي اقتصاد : یلدای سنتی امشب در ایران برگزار می‌شود. بسیاری از خانواده‌ها از روزهای قبل سعی کرده‌اند به میزان توانایی خود اقلام این شب را تهیه کرده تا در کنار خانواده شبی لذت‌بخش را تجربه کنند. آجیل یکی از محصولاتی است که در این شب مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما از روزهای قبل این محصول با نوسان‌های قیمتی متعددی روبه‌رو شده است. به شکلی که بسیاری از خانواده‌ها که توان تهیه آن را ندارند یا قید خرید را زده‌اند یا اقدام به خرید میزان خیلی کمی کرده‌اند.

صاحب‌خبر -

درحالی که در روزهای قبل بسیاری از رسانه‌ها اعلام کرده بودند فقط قیمت یک قلم آجیل که شامل پسته (نوع مرغوب) است این روزها به هر کیلو ۳۴۰ هزار تومان رسیده، اما دیروز مصطفی احمدی، یکی از مسوولان توزیع آجیل و خشکبار تهران در گفت‌وگو با «ایرنا» اعلام کرده قیمت هر کیلوگرم «آجیل مخلوط» درجه یک شب یلدا بین ۱۸۰ تا ۲۷۵ هزار تومان تعیین شده است و مردم گران‌تر نخرند. البته قیمت آجیل مخلوط به دلیل مقدار کم پسته، گردو، بادام، فندق و سایر مغزها در آن و در مقابل بیشتر بودن خوراکی‌هایی مثل توت خشک، کشمش و ...‌، ارزان‌تر از نمونه‌های دیگر است. اما مشاهده میدانی خبرنگار«دنیای اقتصاد» نشان می‌دهد حتی همین آجیل مخلوط که این مسوول قیمت مصوب آن را ۱۸۰ تا ۲۷۵ هزار تومان اعلام کرده با قیمت‌های بیشتر و بین ۱۹۵ تا ۲۹۰ هزار تومان در برخی از فروشگاه‌ها به فروش می‌رسد!

 قیمت‌ها در بازار

در ادامه قیمت فروش انواع آجیل را ملاحظه خواهید کرد: آجیل چهار مغز (شامل مغز پسته، مغز بادام درختی درشت، مغز فندق و بادام هندی) کیلویی ۳۵۵ هزار، پسته اکبری بو داده هر کیلوگرم ۳۰۵ هزار، پسته احمد آقایی هر کیلوگرم ۲۹۵ هزار، مغز فندق بو داده هر کیلوگرم ۲۶۵ هزار، مغز بادام درختی ایرانی ۲۴۵ هزار، تخمه کدو گوشتی ۱۳۰ هزار، انجیر خشک معمولی هر کیلو ۱۲۰ هزار، بادام زمینی غلافدار (خام و بوداده) ۶۸ هزار، بادام هندی (سایز۳۲۰) هر کیلو ۳۴۰ هزار، برگ زرد آلو ممتاز (زرین) ۹۵ هزار، برگ قیسی سکه‌ای ۱۳۹ هزار، برگ هلو ۶۰ هزار، تخمه آفتابگردان ریز ۵۵ هزار، تخمه جابانی گلپر۱۱۰ هزار، توت خشک سفید۱۴۰ هزار، سنجد۷۰ هزار و کشمش سبز هر کیلو ۸۰ هزار تومان فروخته می‌شود.