شناسهٔ خبر: 51490457 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: سپاه نیوز | لینک خبر

معاون عملیات سپاه اعلام کرد: آغاز رزمایش مشترک پیامبر اعظم (ص) ۱۷ سپاه از صبح امروز درخلیج فارس ، تنگه هرمز و سواحل استانهای هرمزگان ، بوشهر و خوزستان

سپاه نیوز؛ سردار عباس نیلفروشان از برگزاری رزمایش مشترک پیامبر اعظم (ص) ۱۷ از صبح امروز دوشنبه ۲۹ آذر ماه به مدت پنج روز در سواحل خلیج فارس ، تنگه هرمز و منطقه عمومی استان‌های هرمزگان، بوشهر و خوزستان با حضور نیروهای زمینی ، دریایی و هوافضای سپاه و یگان هان های مردم پایه بسیج خبر داد.

صاحب‌خبر -

 

 به گزارش سپاه نیوز ؛ سردار سرتیپ پاسدار عباس نیلفروشان معاون عملیات کل سپاه و سخنگوی رزمایش مشترک پیامبر اعظم (ص) ۱۷ در جمع اصحاب رسانه با اعلام آغاز این رزمایش گفت : این رزمایش از امروز دوشنبه ۲۹ آذر ماه به مدت پنج روز در سواحل خلیج فارس ، تنگه هرمز و منطقه عمومی استان های هرمزگان، بوشهر و خوزستان با حضور یگان هایی از نیروهای زمینی ،دریایی و هوافضای سپاه و همچنین برخی از یگان های مردم پایه بسیج مستضعفین برگزار می شود.

 

سخنگوی رزمایش مشترک پیامبر اعظم (ص) ۱۷ افزود :  این رزمایش با رمز مقدس " یا فاطمه الزهرا (س)" با شعار " اقتدار ، امنیت و بازدارندگی فعال و هوشمندانه در سایه وحدت، همدلی و یکپارچگی ملی " در راستای افزایش سطح آمادگی های رزمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بهره‌گیری از پیشرفته ترین تجهیزات و تاکتیک ها برای مقابله با تهدیدات متصور و جنگ های ترکیبی هم اکنون آغاز شده است.

 

سردار نیلفروشان با اشاره به تنوع و تعدد نیروها و یگانهای شرکت کننده تصریح کرد: تمرین مقابله با طیف های مختلف تهدید که دارای ویژگی های همزمانی، پیوستگی و درهم‌تنیدگی در حوزه های نرم ،نیمه سخت و سخت هستند برای نخستین بار در این رزمایش عملیاتی خواهد شد.