به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، چند وقت پیش بود که ستاد تنظیم بازار قیمت کالاهای اساسی را براساس قیمتهای مصوب اعلام کرد و فروشندگان باید براساس این قیمتها کالاها را عرضه میکردند؛ مرغ نیز یکی از این کالاهای اساسی است که گویا به روزهای ثبات نزدیک میشود.
بعد از تلاطم بسیار در بازار مرغ قیمت این کالای اساسی چند روزیست که روند کاهشی داشته است؛ البته چند نرخی بودن اقلام هنوز معضل بازار این روزهای شهر کرمانشاه است و هر مغازه قیمت دلخواهی روی مرغ میگذارد.
افزایش تولید مرغ در مرغداریهای استان و عرضه بیشتر از نیاز بازار سبب کاهش قیمت مرغ در بازار شده است و به نظر میرسد افزایش سردخانهها برای منجمدسازی مرغ مازاد بازار و ذخیرهسازی آن برای روزهایی که تولید و عرضه مرغ کم میشود راهکار مناسبی است که باید مسئولان سازمان جهاد کشاورزی به آن توجه کنند.
پرور سرپرست معاونت تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اظهار داشت: در مهر ماه به دلیل افزایش قیمت جوجه یک روزه در کشور جوجهریزی به شدت کاهش یافت و تبعات این موضوع در اواخر آبان و اوایل آذر ماه مشاهده کردیم.
وی عنوان کرد: هرچند با تدابیر اندیشیده شده مشکلات این کمبود در استان به حداقل رسید اما تلاش شد که در آبان ماه جوجهریزی مناسبی انجام شود و تولید مرغ اکنون ناشی از جوجهریزی آبان ماه است.
پرور گفت: نیاز مرغ استان به صورت روزانه حدود 125 تا 130 تن است و اکنون مازاد تولید وجود دارد و با توجه به کاهش تقاضا در بازار متأسفانه سبب کاهش قیمت گوشت مرغ پایینتر از قیمت مصوب یعنی 31 هزار تومان شده است.
وی افزود: این شرایط به نفع تولیدکننده و تنظیم بازار استان نیست و تلاش میشود که این مشل رفع شود و یکی از تصمیمات اتحاذ شده این است که اولویت خرید مرغ زنده از کشتارگاهها با داخل استان باشد.
پرور بیان کرد: از طرف دیگر مقرر شده مرغ مازاد از مرغداریها خریداری شود و این اقدام از چند روز گذشته آغاز شده و امید داریم در هفته جاری مازاد مرغ کاهش یابد.
وی گفت: از نظر ظرفیت سردخانه مشکلی در استان وجود ندارد و به هر اندازه بتوانیم مرغ مازاد را برای ذخیره استراتژیک استان ذخیره میکنیم.
انتهای پیام/832/ ع
∎