شناسهٔ خبر: 51397141 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

نمی‌دانید ارز 4200 تومانی به چند کالا اختصاص دارد؟

کنایه سنگین عباس عبدی به نماینده مخالف موسیقی

فعال سیاسی اصلاح طلب، در واکنش به اظهارات سید کاظم موسوی در توئیتی نوشت: عذر بدتر از گناه یعنی این: نماینده مجلس باشی و ندانی که ارز 4200 تومان فقط اختصاص به چند کالای اساسی دارو و گندم و نهادهای دامی دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز، سیدکاظم موسوی، نماینده مردم اردبیل و نمین در مصاحبه‌ایی درباره ممنوعیت واردات آلات موسیقی گفت: کسی که به دنبال آلات موسیقی و امیال شخصی است از ایران برود، ورود آلات موسیقی به صلاح نیست چون کشور ما کشوری اسلامی می‌باشد.

او سپس در مصاحبه ای دیگر اظهارات خود را تکذیب کرد و گفت:  که در آن گفت وگو، خبرنگار از من مصرانه درباره استفاده از ارز ۴۲۰۰ تومانی برای واردات وسایل موسیقی سوال می کرد که من هم پاسخ دادم: آیا تامین کالاهای اساسی مردم و نان شب مردم مهمتر است یا مواردی که شما سوال می کنید؟"

برهمین اساس، عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح طلب، در واکنش به اظهارات سید کاظم موسوی در توئیتی نوشت: عذر بدتر از گناه یعنی این: نماینده مجلس باشی و ندانی که ارز 4200 تومان فقط اختصاص به چند کالای اساسی دارو و گندم و نهادهای دامی دارد. 

توئیت عبدی