شناسهٔ خبر: 51242538 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد آنلاین قدیمی | لینک خبر

آخرین آمار جهانی کرونا

مجموع مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» در جهان تا کنون به ۲۶۶ میلیون و ۷۴۷ هزار و ۶۱۳ نفر رسیده، مرگ پنج میلیون و ۲۷۸ هزار و ۵۲۶ نفر بر اثر این بیماری تأیید شده و ۲۴۰ میلیون و ۳۴۹ هزار و ۴۶۸ نفر از مبتلایان نیز تا کنون بهبود یافته‌اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از  ایسنا، بر اساس آمارهای جهانی، آمریکا همچنین با بیش از ۵۰.۱ میلیون مبتلا و بیش از ۸۱۰ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند نیز با آمار بیش از ۳۴.۶ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی به لحاظ میزان ابتلا قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۲۲.۱ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است. همچنین پس از ایالات متحده، کشورهای برزیل با بیش از ۶۱۵ هزار و هند با بیش از ۴۷۳ هزار جانباخته، بالاترین آمار قربانیان کووید -۱۹ را در این فهرست جهانی گزارش داده‌اند.

بنابر جدول به روز شده در پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (سه شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

# نام کشور مجموع مبتلایان مجموع قربانیان
۱ ایالات متحده ۵۰,۱۴۹,۳۲۵ ۸۱۰,۲۵۴
۲ هند ۳۴,۶۴۸,۳۸۳ ۴۷۳,۷۵۷
۳ برزیل ۲۲,۱۴۷,۴۷۶ ۶۱۵,۷۸۹
۴ انگلیس ۱۰,۵۱۵,۲۳۹ ۱۴۵,۶۴۶
۵ روسیه ۹,۸۳۳,۷۴۹ ۲۸۲,۴۶۲
۶ ترکیه ۸,۹۲۱,۱۵۰ ۷۸,۰۱۷
۷ فرانسه ۷,۹۲۸,۵۷۲ ۱۱۹,۵۳۵
۸ آلمان ۶,۲۱۹,۱۶۹ ۱۰۳,۹۱۳
۹ ایران ۶,۱۳۷,۸۲۱ ۱۳۰,۲۷۷
۱۰ آرژانتین ۵,۳۴۳,۱۵۳ ۱۱۶,۶۸۰

بر اساس این فهرست، روسیه نیز با گذشتن از آمار ۲۸۲ هزار جانباخته تاکنون بیشترین تلفات کرونا را در بین کشورهای اروپایی داشته است. با این حال انگلیس با ثبت رسمی ۱۰ میلیون و ۵۱۵ هزار و ۲۳۹ بیمار کرونایی، رکورد مجموع مبتلایان به این بیماری را در قاره سبز دارد.

همچنین ایران با مجموع شش میلیون و ۱۳۷ هزار و ۸۲۱ ابتلا و ۱۳۰ هزار و ۲۷۷ مورد فوت ناشی از بیماری کووید-۱۹ در رتبه نهم در بین ۱۰ کشور دارای بیشترین آمار مبتلایان کرونا قرار گرفته است.

بر اساس آمار فوق در حال حاضر در ۱۸ کشور، شمار مبتلایان از رقم سه میلیون نفر عبور کرده‌ است و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که همچنان سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشورهای انگلیس، روسیه، ترکیه، فرانسه، آلمان، ایران، آرژانتین، اسپانیا، ایتالیا، کلمبیا، اندونزی، مکزیک، لهستان، اوکراین و آفریقای جنوبی نیز بیش از سه میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

 روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۲ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

منبع: ایسنا

نظر شما