شناسهٔ خبر: 5103030 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فرهیختگان آنلاین | لینک خبر

ملک سلمان به دعوت اوباما «نه» گفت؛ چرا؟!

یکی از فعالان عربستانی در شبکه های اجتماعی که به «مجتهد» معروف شده است راز توصیه امیر کویت به ولیعهد عربستان مبنی بر عدم مشارکت ملک سلمان، پادشاه عربستان، در نشست کمپ دیوید را فاش ساخت.

صاحب‌خبر -
یکی از فعالان عربستانی در شبکه های اجتماعی که به «مجتهد» معروف شده است راز توصیه امیر کویت به ولیعهد عربستان مبنی بر عدم مشارکت ملک سلمان، پادشاه عربستان، در نشست کمپ دیوید را فاش ساخت.
 
به گزارش فرهیختگان آنلاین، این کاربر عربستانی در شبکه اجتماعی توئیتر نوشت:« امیر کویت چون به خوبی ملک سلمان را می شناسد به محمد بن سلمان توصیه کرده است تا پادشاه در کمپ دیوید آمریکا حاضر نشود زیرا ممکن است سلامت جسمی و عقلی او حاضران این نشست را( سران عرب که قرار است در کمپ دیوید با اوباما دیدار کنند) با مشکل مواجه کند.»
 
به گزارش خبرگزاری آسیا، مجتهد ادامه داد:« به همین منظور محمد بن نایف( ولیعهدعربستان) به عنوان ریاست هیئت اعزامی عربستان، محمد بن سلمان(جانشین ولیعهد) را در این سفر همراهی می کند ولی ممکن است پادشاه(ملک سلمان) پس از نشست کمپ دیوید برای سفری کوتاه و مختصر راهی آمریکا شود.»
 
وی ادامه داد:«صباح الاحمد( امیر کویت) دوست صمیمی ملک سلمان است و در بحران خلیج فارس با او همراه بوده است در نتیجه توصیه امیر کویت به فرزند پادشاه عربستان از سر دلسوزی است.»
پایگاه خبری ایلاف روز شنبه فاش ساخته بود بر اساس اطلاعاتی که به دست آمده است ممکن است ملک سلمان بن عبدالعزیز در نشست کمپ دیوید حاضر نشود و محمد بن نایف، ولیعهد، معاون نخست وزیر و وزیر کشور ریاست هیئت اعزامی عربستان را بر عهده داشته باشد.
 
مجتهد ادامه داد:« در شرایطی که سخنگوی کاخ سفید از نشست باراک اوباما و پادشاه عربستان در روز چهارشنبه و اندکی قبل از آغاز نشست کمپ دیوید خبر داد، درز چنین اطلاعاتی برای محافل تصمیم گیرنده در آمریکا غافلگیر کننده خواهد بود.»