شفقنا – عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به افزایش مشکلات معیشتی مردم و تورم 54درصدی پس از روی کارآمدن دولت سیزدهم گفت: بیبرنامگی دولت در عرصه اقتصاد و ناهماهنگی بخشهای مختلف اقتصادی، امروز حتی صدای اصولگرایان حامی دولت سیزدهم را هم درآورده است.
به گزارش شفقنا از مردمسالاری آنلاین، صبح روز پنجشنبه 4/9/1400 در تالار سناتور تهران، هشتاد و ششمین همایش فصلی حزب مردمسالاری (پیش کنگره بیستم) با حضور دبیرکل، اعضای شورای مرکزی و دفتر سیاسی، مسئولان شاخهها و کمیتهها و دبیران شعب استانی این حزب برگزار شد.
در این همایش علاوه بر سخنرانی دکتر محسنی بندپی در زمینه وضعیت اجتماعی مردم ایران، چند نفر از اعضای شورای مرکزی و دفتر سیاسی در زمینه وضعیت اقتصادی، فرهنگی، روابط بینالمللی و سیاسی و آخرین تحولات مربوط به دولت سیزدهم سخن گفتند.
مسئولان سازمان جوانان و سازمان زنان و شاخههای مهندسان، پزشکان، ورزشکاران و روحانیون حزب نیز گزارشی از موضوعات صنفی خود ارائه کردند. در ادامه این همایش 15 نفر از دبیران شعب استانی از وضعیت استانهای خویش مطالبی را بیان کردند.
در پایان دکتر مصطفی کواکبیان به تفصیل ضمن جمعبندی نکات مطرح شده در این همایش به تشریح مواضع حزب مردمسالاری پرداخت. بخشهایی از سخنان دبیرکل حزب به شرح زیر میباشد.
دبیرکل حزب مردمسالاری در ابتدای سخنان خویش با اشاره به خدمات 40 ساله بسیج گفت: هفته بسیج را به همه بسیجیان مخلص و بیادعا که در خدمت مردم و حل مشکلات جامعه به دور از هرگونه قدرتطلبی میکوشند تبریک عرض میکنم.
وی در ادامه با اشاره به یکدست شدن حاکمیت اظهار داشت: در هر کشوری بدون نظام حزبی یکدست شدن قوای سهگانه جز افزایش مشکلات مردم نتیجهبخش نیست. بیتوجهی به مطالبات و معیشت مردم، دخالت نظامیان در سیاست، فامیلسالاری و باندبازی و دوری از شایستهسالاری، مهاجرت نخبگان، فساد سیستماتیک، تبعیض گسترده، فقر و فلاکت و غیرپاسخگو بودن صاحبان قدرت در تمامی کشورهای غیردموکراتیک با یکدست شدن حکومت صورت میگیرد. مگر اینکه یکپارچگی قدرت با سیستم حزبی برآمده از آرای اکثریت مردم شکل بگیرد.
نماینده ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرحهایی همچون طرح صیانت از فضای مجازی و بیتوجهی به شفافیت آرای نمایندگان و قانونی کردن طرح افزایش جمعیت بدون ایجاد اشتغال برای جوانان و بدون هرگونه غربالگری در نظام سلامت جامعه و… را نتیجه عملکرد مجلس حداقلی و غیبت 60 درصد از مردم در انتخابات مجلس یازدهم دانست.
عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه با اشاره به افزایش مشکلات معیشتی مردم و تورم 54درصدی پس از روی کارآمدن دولت سیزدهم گفت: بیبرنامگی دولت در عرصه اقتصاد و ناهماهنگی بخشهای مختلف اقتصادی، امروز حتی صدای اصولگرایان حامی دولت سیزدهم را هم درآورده است. مشکلات مربوط به وضعیت بورس، حذف ارز 4200 تومانی، افزایش یارانه معیشتی، فروش اموال دولتی، حذف یارانه پنهان و امثال آن قطعا حاصل ندانمکاری و انفعال تصمیمگیران اقتصادی است.
رئیس فراکسیون دیپلماسی و منافع ملی مجلس دهم با اشاره به شروع مذاکرات وین در هشتم آذر گفت: هرچند موضعگیری رئیس آژانس بینالمللی اتمی پس از سفر به ایران و مواضع سه کشور اروپایی و مسئولان آمریکایی موجب شده که ما چندان به مذاکرات پیشرو خوشبین نباشیم اما امیدوارم مذاکرهکنندگان بدانند که هر تصمیم آنان با معیشت مردم گره خورده و زمینهساز وخیمتر شدن مشکلات عدیده مردم و یا برعکس رونق و گشایش اقتصادی کشور خواهد بود.
دبیرکل حزب مردمسالاری با اشاره به تقسیمبندی احزاب موجود در جبهه اصلاحات اظهار داشت: ما نه تحت هر شرایطی حاضریم تنور انتخابات را گرم کنیم و نه به کلی با انتخابات قهریم. بلکه در هر انتخاباتی اگر کاندیدا داشته باشیم فعال خواهیم شد.
دکتر کواکبیان در پایان با اشاره به نحوه برگزاری کنگره بیستم در پنج اسفند سال جاری گفت: ما همچنان به بازنگری قانون اساسی و تقویت حاکمیت مردم برای تحقق جمهوریت سوم براساس اصل 177 قانون اساسی میاندیشیم.
نظر شما