شناسهٔ خبر: 50969949 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

تکمیل آخرین پازل از ابر پروژه عمرانی در شرق تهران

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، از تلاش برای آغاز عملیات احداث بزرگراه و تونل شهید شوشتری به عنوان یک ابر پروژه عمرانی در شرق پایتخت خبر داد.

صاحب‌خبر -

اعتمادآنلاین|«عباس شعبانی» معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان آنکه بزرگراه و تونل شهید شوشتری محوری شمالی- جنوبی در منتهی الیه شرق تهران و به عنوان محور کمکی بزرگراه بسیج احداث خواهد شد، افزود: این بزرگراه، بزرگراه‌های آزادگان و امام رضا (ع) در جنوب شرق پایتخت را به بزرگراه شهید یاسینی در شمال شرق متصل می‌سازد.

 

به گزارش فارس، وی طول این پروژه را در هر یک از مسیرهای شمال به جنوب و جنوب به شمال حدود 18.5 کیلومتر دانست و با یادآوری اینکه حدود 5 کیلومتر از بخش جنوبی بزرگراه شهید شوشتری طی سال‌های قبل احداث شده است، افزود: تکمیل بخش باقی مانده پروژه که به دلیل عبور از محدوده‌های نظامی و پهنه‌های حفاظت شده زیست محیطی، از سال 1397 متوقف شده بود متعاقب بازنگری طرح و عبور تونلی از مقاطع یادشده، به زودی از سرگرفته می‌شود.

 

وی با بیان آنکه ارتباط بین محورهای جنوبی شهر تهران با محورهای شرق و شمال شرق، هم اکنون از طریق معابر درون شهری شامل بزرگراه بسیج و در ادامه بزرگراه شهید یاسینی برقرار شده است، از تکمیل رینگ بیرونی (کمربندی) بزرگراه‌های شهر تهران در نتیجه تکمیل بزرگراه شهید شوشتری خبر داد و گفت: متعاقب این گشایش ترافیکی، جریان ترانزیتی برون شهری بدون نیاز به عبور و مرور از معابر درون شهری (بزرگراه بسیج و محور شهید یاسینی) برقرار شده و به این ترتیب علاوه بر کاهش ترافیک در محدوده شرق پایتخت، شاهد کاهش میزان مصرف سوخت و آلودگی هوا خواهیم بود.

 

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مجاورت پروژه احداث بزرگراه شهید شوشتری با پارک ملی سرخه حصار و مناطق متعدد نظامی گفت: بررسی‌ها و مطالعات گسترده‌ای به منظور تأمین ملاحظات زیست محیطی و امنیتی صورت پذیرفته است و از همین رو هر یک از مسیرهای رفت و برگشت پروژه از 2 تونل به طول تقریبی 6 کیلومتر، 2 قطعه بزرگراهی به طول 4 کیلومتر و چند دستگاه پل و مسیر دسترسی برخوردار خواهند بود.

 

به گفته شعبانی، این محدوده از شهر تهران به لحاظ عبور از مناطق کوهستانی و برخورد با بستر سنگی نیاز به استفاده از روش‌هایی متفاوت در احداث تونل‌های ترافیکی خواهد داشت.

نظر شما