به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، علاوه بر عفونتهای ویروسی مانند سرماخوردگی یا آنفولانزا و عفونت باکتریایی، برخی از علل کمتر شایع التهاب حلق و گلودرد مانند آلرژی، هوای خشک، آلودگی هوا، درد ماهیچهها و علل دیگر مانند ورمها برای آن وجود دارد.
معمولا درمان گلودرد ویروسی به دارو نیاز ندارد و ممکن است بین ۵ تا ۷ روز طول بکشد و سپس شروع به بهبودی کند، اما میتوان از مسکنهایی مانند استامینوفن برای تسکین گلودرد استفاده کرد، اما در مورد کودکان خردسال، نوزادان و نوجوانان میتوان مسکنهایی مانند استامینوفن و ایبوپروفن به آنها داد.
اما هرگز به کودک خود آسپرین ندهید، زیرا ممکن است با یک بیماری تهدید کننده زندگی در کودکان به نام سندرم «ری» همراه باشد، بلکه با استراحت کامل در خانه، نوشیدن مایعات فراوان و خوردن غذاها و تنقلات او را درمان کنید.
در مورد درمان گلودرد باکتریایی نیز باید به روشی متفاوت از عفونت ویروسی عمل کرد و پس از انجام آزمایشات لازم به وجود باکتریها و مثبت شدن نتیجه آن پی برد. پزشک درمان مناسب را برای بزرگسالان و کودکان تجویز میکند.
احتقان گلو را میتوان در خانه به چند روش ساده درمان کرد، از جمله غرغره کردن با محلول نمکی، نوشیدن مایعات گرم برای کمک به تسکین گلو، مکیدن قرصهای پاستیل، اما پس از مشورت با پزشک، مصرف نکردن بیش از حد آنها، و سنگین نکردن گلو با کلمات.
گیاهان طبیعی در کمک به درمان گلودرد نقش بسزایی دارند، اما این به معنای عدم مشورت با پزشک و استفاده از دارو نیست، گیاهان دارویی در تسکین گلودرد و درمان آن در بسیاری از موارد موثر هستند و از جمله گیاهانی است که برای درمان علائم گلودرد استفاده میشود دارچین، مریم گلی، زنجبیل و گیاهان دیگر است.
نظر شما