شناسهٔ خبر: 5087858 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

موفقیت‌های ارتش سوریه و حزب‌الله ادامه دارد/

آزادسازی ارتفاعات قرنه و هلاکت شماری از سرکردگان جبهه النصره در قلمون

خبرگزاری تسنیم: منابع خبری از کشته و زخمی شدن شماری از فرماندهان جبهه تروریستی النصره در منطقه قلمون سوریه و سیطره مقاومت بر تپه‌های نحله لبنان خبر دادند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، بر اساس گزارش المیادین، رزمندگان مقاومت بر  ارتفاعات قرنه عبدالحق 2428 متر، مشرف بر تپه‌های نحله لبنان مسلط شدند.

المیادین همچنین از کشته و زخمی شدن ده‌ها تروریست تکفیری در عملیات نیروهای ارتش سوریه و رزمندگان مقاومت لبنان علیه مواضع آنها در تپه رأس المعره خبر داد.

خبرنگار المیادین اعلام کرد اخبار تأیید شده‌ای درباره کشته و زخمی شدن شماری از فرماندهان جبهه النصره در تپه المعره در قلمون وجود دارد.

به‌گفته وی، ابومصعب، ابوالولید الیبرودی، ابویعقوب و ابوبکر اللبنانی از جمله تروریست‌های کشته شده جبهه النصره در جبل الباروح هستند.

انتهای پیام/*