شناسهٔ خبر: 50866492 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: جمله | لینک خبر

با تصویب هیئت دولت؛

بدهی ۸ میلیارد تومانی ایران ایر به ماهان تهاتر شد

با تصویب هیئت دولت، بدهی ۸ میلیارد تومانی ایران ایر به ماهان با بدهی مالیاتی ماهان تهاتر شد. محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور تصویبنامه هیئت وزیران در خصوص تهاتر بدهی ۸ میلیارد و ۱۲۰ میلیون و ۵۳۰ هزار و ۶۹۵ تومانی هواپیمایی جمهوری اسلامی (هما) به هواپیمایی ماهان با بدهی این شرکت به سازمان امور مالیاتی […]

صاحب‌خبر -

با تصویب هیئت دولت، بدهی ۸ میلیارد تومانی ایران ایر به ماهان با بدهی مالیاتی ماهان تهاتر شد.
محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور تصویبنامه هیئت وزیران در خصوص تهاتر بدهی ۸ میلیارد و ۱۲۰ میلیون و ۵۳۰ هزار و ۶۹۵ تومانی هواپیمایی جمهوری اسلامی (هما) به هواپیمایی ماهان با بدهی این شرکت به سازمان امور مالیاتی (اداره کل امور مالیاتی استان کرمان) را به وزارت اقتصاد ابلاغ کرد.
بر اساس ابلاغیه مذکور، سازمان امور مالیاتی مکلف شد بلافاصله نسبت به رفع ممنوع الخروجی ماهان اقدام کند.

ممنوعیت و محدودیت‌های سختگیرانه برای سفر واکسینه نشده‌ها
مدیرکل حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از اجرای پروتکل‌های جدید کرونایی در سفرهای جاده‌ای از ابتدای آذر ماه خبر داد و گفت: ارائه کارت واکسن برای همه مسافران الزامی خواهد شد.
به گزارش ایسنا، بر اساس جدیدترین مصوبه ابلاغ‌ شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا از ابتدای آذر ماه پروتکل‌های جدید و سختگیرانه‌ای در حوزه‌های مختلف از جمله سفرهای برون شهری به اجرا در خواهد آمد.
داریوش باقر جوان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: پروتکل‌های بهداشتی مقابله با کرونا همگی بر جای خود باقی است اما پروتکل‌های جدید و سختگیرانه‌تری به آن اضافه شده است که از ابتدای آذر ماه اجرایی خواهد شد. به عنوان مثال به جای فاصله‌گذاری فیزیکی که قبلا اجرا می‌شد، به صورت هوشمند این کار را انجام می‌دهیم. وی افزود: بر اساس پروتکل‌های جدید، افرادی که واکسن دریافت نکرده‌اند از ابتدای آذر ماه نمی‌توانند سفر کنند و ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های سختگیرانه‌تری برای آن‌ها اعمال خواهد شد. البته در این میان به این نکته اشاره‌ای نشده که حتما باید هر دو دز واکسن را دریافت کرده باشند بلکه کافی است کارت واکسن داشته باشند.
مدیرکل حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ادامه داد: در این شرایط اگر کسی نیاز به سفر اجباری و ضروری داشت حتما باید تست منفی PCR با مدت زمان کمتر از ۷۲ ساعت را ارائه دهد که این مسئله عملا سفر را برای واکسن نزده‌ها سخت و پرهزینه خواهد کرد.
باقر جوان همچنین درباره اینکه آیا به سامانه امید برای کنترل هوشمند کرونا در حوزه سفرهای جاده‌ای متصل شده‌اید یا خیر؟ اعلام کرد: اتصال به سامانه امید در دستور کار قرار دارد اما وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت کشور مامور به انجام این پروژه شده و هم اکنون این طرح را به صورت پایلوت در استان قزوین اجرایی کرده‌اند. البته در صورت در اختیار گرفتن IP مورد نظر می‌توانیم به سامانه امید متصل شویم و کمتر از ۴۸ ساعت این کار قابل انجام است.
وی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر فرد یا شرکتی در این میان تخلف مرتکب شود و  برخی اقدام به ارائه کارت جعلی واکسن کنند یا شرکتی بدون چک کردن کارت واکسن بلیت فروشی کند، چه برخوردی خواهید کرد؟ گفت: پیش از این نیز به همه تخلفات رسیدگی می‌کردیم و اگر فرد یا شرکتی مرتکب تخلف می‌شد آن را در کمیسیون‌های تعیین شده بررسی و با متخلفان برخورد می‌کردیم. البته در حال حاضر همه موارد از طریق سامانه امید نظارت و رصد خواهد شد اما اگر تخلفی شکل بگیرد با جدیت بیشتری با آن برخورد خواهیم کرد.

آمار پروازهای خارجی فرودگاه‌های تحت مالکیت
شرکت فرودگاه‌ها در شهریورماه ۱۴۰۰؛
افزایش ۱۰۰ درصدی پروازهای بین‌المللی نسبت به سال گذشته
بررسی آمار پروازهای خارجی فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در شهریورماه سال جاری نشان می‌دهد این پروازها نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۱۰۰ درصد افزایش یافته‌اند.
بر اساس گزارش منتشر شده توسط مرکز اطلاعات و آمار شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، در ماه شهریور سال ۱۴۰۰ در مجموع  هزار و ۵۸ نشست و برخاست خارجی در فرودگاه‌های تحت مالکیت این شرکت انجام شده که  ۱۱۱ هزار و ۱۱۷ مسافر و ۲ میلیون و ۸۸۴ هزار و ۱۹۷ کیلوگرم بار به وسیله این پروازها جابه‌جا شده‌اند. این ارقام نسبت به شهریورماه سال  گذشته که ۴۷۸ نشست و برخاست با جابه‌جایی ۲۲ هزار و ۶۷۶ مسافر و یک میلیون و ۶۲۹ هزار و ۱۹۷ کیلوگرم بار انجام شده بود، ۱۰۰ درصد و نسبت به مرداد سال جاری به ترتیب ۷، ۵ و ۴ درصد افزایش داشته‌اند. همچنین در این ماه در چهار فرودگاه اختصاصی کشور یعنی کیش، قشم، چابهار و ماکو تنها ۲۰ نشست و برخاست خارجی در فرودگاه قشم و یک پرواز در فرودگاه کیش انجام شده که این پروازها ۲ هزار و ۱۳۸ مسافر و ۵۸ هزار و ۳۰۰ کیلوگرم بار جابه‌جا کرده‌اند. عملکرد این فرودگاه‌ها نیز نسبت به ماه مشابه در سال گذشته و ماه مرداد رشد ۱۰۰ درصدی داشته است.
در این ماه فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی نژاد مشهد با انجام ۳۷۹ نشست و برخاست و جابه‌جایی ۳۸ هزار و ۵۵۲ مسافر رکورددار انجام پرواز خارجی و تردد مسافر بین‌المللی در کشور بوده و ۳۵/۱۳ درصد از کل نشست و برخاست‌های خارجی و ۳۴/۰۴ درصد از جابه‌جایی مسافر بین‌المللی را به خود اختصاص داده است. این فرودگاه به مقاصد نجف، استانبول، دوحه و کابل پرواز داشته است. پس از این فرودگاه، به ترتیب دو فرودگاه شیراز با ۲۳۸ نشست و برخاست و تبریز با ۱۶۴  نشست و برخاست قرار گرفته‌اند. پروازهای خارجی در این ماه به ترتیب در فرودگاه‌های مشهد، شیراز، تبریز، اصفهان، لارستان، ارومیه، بندرعباس، اهواز، قشم، آبادان، لامرد، کرمانشاه، ساری، گرگان، کیش و یزد انجام شده‌اند. گفتنی است اعداد مربوط به فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) در این آمار نیامده است.
در این ماه فرودگاه یزد با انجام یک نشست و برخاست خارجی کم‌ترددترین فرودگاه بین‌المللی کشور بوده است. در شهریور ۱۴۰۰ حداقل۸۰ درصد نشست و برخاست‌های خارجی به ترتیب در  ۴ فرودگاه مشهد، شیراز، تبریز و اصفهان انجام شده است.
در این ماه چهار مسیر مشهد-نجف، نجف-مشهد، استانبول-تبریز و تبریز-استانبول، به ترتیب ۴ مسیر پرتردد خارجی بوده‌اند و پس از آن نیز دو مسیر دوحه-شیراز و شیراز-دوحه قرار دارند.

برچسب‌ها:

نظر شما