شناسهٔ خبر: 50828979 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

در برخي رشته هاي پزشکي به اشباع رسيديم/ وجود بيش از 25 رشته تخصصي باليني در دانشگاه شهيد بهشتي

صاحب‌خبر -
در برخي رشته هاي پزشکي به اشباع رسيديم/ وجود بيش از 25 رشته تخصصي باليني در دانشگاه شهيد بهشتي
خبرگزاری آریا- رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: این دانشگاه با داشتن بیش از 25 رشته تخصصی سرآمد دانشگاه‌های پزشکی در حوزه بالینی است.
به گزارش خبرگزاری آریا، دکتر علیرضا زالی در مراسم تجلیل از رتبه‌های برتر دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی متنوع‌ترین سبد را در رشته‌های پزشکی و فوق تخصصی دارد و رتبه اول کشوری را در رتبه‌های برتر کسب کرده است.
وی ادامه داد: اخلاق پزشکی مهمترین الگوی رسیده از پزشکانی، چون زنده یاد دکتر محمد قریب برای دستیاران امروز است و باید با توجه به اسوه بودن پزشکان گذشته، در این مسیر فعالیت خود را ادامه دهیم.
دکتر زالی با اشاره به اینکه امروز اگر 7 ماه از برنامه‌های علمی دور باشیم از مرجعیت و به روز بودن علم جامانده ایم ادامه داد: ارتباط مطلوب با حوزه فناوری و صنعت‌های مرتبط با پزشکی بسیار مهم و ضروری است تا خلاقیت در رشته‌های پزشکی و جراحی حفظ شود.
وی افزود: نیاز‌ها باید توسط شما دستیاران ترسیم و با بخش‌های فناوری همکاری‌های لازم انجام شود.
دکتر زالی گفت: نخستین فلوشیپ پزشکی فناورانه با ثبت نام 350 نفری اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همراه شده است که دوره خوبی برای توانمند سازی اعضای هیأت علمی است.
وی در خصوص بهبود وضعیت دستیاران گفت: برای تبدیل دستیاری به شغل موفق شدیم دو درصد جزء حرفه‌ای را برای دستیاران به 5 درصد و پایه حقوق را به بیش از 3 میلیون تومان افزایش دهیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: دانشگاه شهید بهشتی با دارا بودن بیش از 25 رشته تخصصی سرآمد دانشگاه های پزشکی در حوزه بالینی است.
دکتر علیرضا زالی در مراسم تجلیل از رتبه های برتر دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی متنوع ترین سبد را در رشته های پزشکی و فوق تخصصی دارد و رتبه اول کشوری را در رتبه های برتر کسب کرده است.
وی ادامه داد: اخلاق پزشکی مهمترین الگوی رسیده از پزشکانی چون زنده یاد دکتر محمد قریب برای دستیاران امروز است و باید با توجه به اسوه بودن پزشکان گذشته، در این مسیر فعالیت خود را ادامه دهیم.
دکتر زالی با اشاره به اینکه امروز اگر 7 ماه از برنامه های علمی دور باشیم از مرجعیت و به روز بودن علم جامانده ایم ادامه داد: ارتباط مطلوب با حوزه فناوری و صنعت های مرتبط با پزشکی بسیار مهم و ضروری است تا خلاقیت در رشته های پزشکی و جراحی حفظ شود.
وی افزود: نیازها باید توسط شما دستیاران ترسیم و با بخش های فناوری همکاری های لازم انجام شود.
دکتر زالی گفت: نخستین فلوشیپ پزشکی فناورانه با ثبت نام 350 نفری اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همراه شده است که دوره خوبی برای توانمند سازی اعضای هیأت علمی است.
وی در خصوص بهبود وضعیت دستیاران گفت: برای تبدیل دستیاری به شغل موفق شدیم دو درصد جزء حرفه ای را برای دستیاران به 5 درصد و پایه حقوق را به بیش از 3 میلیون تومان افزایش دهیم.
دکتر علیرضا زالی همچنین با اشاره به اشباع در برخی رشته های پزشکی افزود: مشوق های تعرفه ای در تورم هضم شد و از بین رفت.
وی گفت: در عرصه سلامت می شود از متخصصان اورژانس بهره برد اما بعلل معیشتی شرایط عوض شد و نتوانستیم از طب اوژانس به درستی استفاده کنیم.
وی افزود: در ظرفیت های رشته های پزشکی باید نیاز سنجی مبتنی بر شواهد انجام شود و گرنه در برخی رشته های تخصصی الان اشباع هستیم .

نظر شما