بابک حاتمی پس از باخت دو بر یک پرسپولیس برابر گسترش فولاد تبریز در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: این بازی برای گسترش فولاد اهمیت زیادی داشت و آنها به دنبال سه امتیاز بودند و به همین دلیل با انگیزه تر از ما بازی کردند و توانستند پیروز شوند.
وی ادامه داد: با نظر کادر فنی تیم ما با در غیاب چند بازیکن اصلی به میدان رفت و طبیعی بود که کمی ناهماهنگ باشیم.
حاتمی که زمانی در تیم شهرداری تبریز توپ می زد، در خصوص دربی هفته آینده سرخابی های تهران عنوان کرد: ما انرژی و تمرکز خودمان را به بازی برابر استقلال گذاشته ایم و استراحت چند بازیکن اصلی ما در دیدار با گسترش فولاد هم به این دلیل بود.
وی در ارتباط با فوتبال تبریز و تیم های گسترش فولاد و تراکتورسازی، گفت: من بچه تبریز هستم و این شهر را دوست دارم و امیدوارم که تیم های شهرم بتوانند موفق باشند.
گفتنی است حاتمی در دیدار برابر گسترش فولاد در غیاب بنگر و نورمحمدی به عنوان مدافع میانی برای تیم پرسپولیس به میدان رفت.