شناسهٔ خبر: 50726551 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: پارس نیوز | لینک خبر

جلوگیری از ابتلا به کرونا با این مواد غذایی

یک محقق روس مواد غذایی را معرفی کرده است، که می‌توانند از ابتلای به کرونا جلوگیری کنند.

صاحب‌خبر -

مارگاریتا کورولوا یک متخصص تغذیه روس می‌گوید مصرف محصولات حاوی چربی تصفیه نشده گیاهی و حیوانی که حاوی درصد بالایی از مواد مغذی و مواد مفید هستند  ممکن است ازبدن در برابر ویروس‌ها محافظت و از انتشار آن‌ها جلوگیری کنند؛ بنابراین توصیه می‌شود روزانه ۱/۵ تا ۲ قاشق چایخوری چربی های گیاهی و حیوانی در روز مصرف شود.

ماده غذایی مفید

کورولوا گفت: خوردن تخم مرغ یا تخم بلدرچین برای صبحانه منبع مهمی از ویتامین‌های A، D و E است که برای تقویت ایمنی کاملا ضروری هستند.

بیشتر بخوانید

خوردن آجیل و دانه‌ها

همچنین این متخصص تغذیه، خوردن آجیل و دانه‌ها را در طول روز توصیه می‌کنند.او می‌گوید: مهم است که آجیل و دانه‌ها، سرخ نشده یا تحت حرارت قرار نگیرند، زیرا چربی‌های موجود در آن‌ها اکسید می‌شوند.

او خوردن ماهی، روغن زیتون، آووکادو و روغن درخت آرگان را نیز توصیه می‌کند.

منبع:ریانووستی

نظر شما