به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، مجید حیدری امروز در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه، اظهار داشت: چندی پیش رییس جمهور در خصوص احیای جهاد سازندگی قدیم صحبت کردند، کارشناسان نسبت به این موضوع تحلیلهای زیادی داشتند که باید به صورت واقعبینانه این موضوع را بررسی کرد.
وی گفت: قرار است یک ساختار و تشکیلات جدیدی شکل بگیرد که گروههای جهادی با شکلگیری این ساختار و این مجموعه مخالف هستند، یک زمانی جهاد سازندگی برای سازماندهی نیروها و مردم خودجوشی بود که در شهر و روستا فعالیت داشتند که کارهای بسیار خوبی هم شکل گرفت اما هر چه پیشتر آمدیم جهاد سازندگی شکل بروکراسی اداری به خود گرفت و تبدیل به یک وزارتخانه شد و از آن بدنه جهادی و مردمی، خواه ناخواه دور شد که رییس جمهور به دنبال احیای این ساختار است.
دبیر مجمع جهادگران بسیج سپاه حضرت قمربنیهاشم (ع)چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در گذشته جهاد سازندگی به این دلیل موفق بود که تفکر جهادی و روحیه جهادی داشت و مردم همراه بودند و دغدغه را برای شهر و روستای خود داشتند اما کمکم نقش مردم در این قضیه کمرنگ شد، باید به دنبال یک تفکر جهادی و احیای فعالیت جهادی در تمامی ادارات و در بین عموم مردم بود، یعنی گروههای جهادی گفتمان عمومی شود.
وی ادامه داد: گروههای جهادی موافق و پیشتاز حرکتهای جهادی هستند که این یکی از دغدغههای رئیسجمهور است و انتظار میرود معاون اول رئیسجمهور در نظر داشته باشند که گروههای جهادی فعال را تقویت کنند و سازماندهی جدید شکل نگیرد چرا که اینگونه هیچ اقدام مثمر ثمری اتفاق نمیافتد اما اگر جریان گروههای جهادی تقویت و ادامه یابد اتفاقات مثبتی میافتد.
حیدری خاطرنشان کرد: به نمایندگی گروههای جهادی به دولت پیشنهاد میشود، اگر قرار است که احیایی در خصوص گروههای جهادی شکل بگیرد بهتر است یک شورای راهبردی در هر مرکز استان برای پیگیری و بررسی تمام مجموعههایی که در راستای محرومیتزدایی فعالیت میکنند، شکل بگیرد و پیگیر اقدامات باشد و بدانند چه محرومیتی کمتر شده است.
دبیر مجمع جهادگران بسیج سپاه حضرت قمربنیهاشم (ع)چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: متولی گروههای جهادی بسیج سازندگی است که به دستور مقام معظم رهبری بسیج سازندگی در سال 79 شکل گرفت که اکنون استان بیش از یک هزار و 350 گروه جهادی دارد که با دغدغه مردم و در کنار آنها در حال فعالیت هستند، گروههای جهادی نماینده مردم مظلوم شهرستانهای محروم استان چهارمحال و بختیاری هستند.
حیدری خاطرنشان کرد: در استان چهارمحال و بختیاری ظرفیتهای بسیار زیادی وجود دارد که این ظرفیتها نیاز به سازماندهی، حمایت و پشتیبانی دارند، انتظار میرود متولیان این کار، حامی گروههای جهادی باشند تا بتوان شاهد آبادانی استان چهارمحال و بختیاری بود.
وی گفت: در احیای گروههای جهادی از گروههای جهادی و کسانی که در رفع محرومیت فعالیت دارند استفاده میشود، نباید ساختار جدیدی شکل گیرد بلکه تمامی گروههای فعال در جهت محرومیت زدایی باید پشتیبانی و تقویت شوند، گروههای جهادی هرگز مخالف حرکتهای جهادی از سمت رئیس جمهور نیستند بلکه از این حرکتها استقبال میشود.
حیدری اظهار داشت: اینکه ساختار جدید بخواهد بروکراسیشکل باشد اصلا کار درستی نیست اما احیا گروههای جهادی، تفکر جدید و گفتمان جهادی بسیار قابل اهمیت است، کار جهادی با مردم برای مردم است و اگر مردم نقشی نداشته باشند هیچ اتفاق خاصی برای آنان نمیافتد.
دبیر مجمع جهادگران بسیج سپاه حضرت قمربنیهاشم (ع) گفت: به نمایندگی از گروههای جهادی انتظار است که مسئولین و مدیران کل استان چهارمحال و بختیاری حمایتهای ویژهای نسبت به گروههای جهادی داشته باشند و به جوانان اعتماد کنند چرا که این اعتماد موجب افزایش انگیزه و شوق برای گروههای جهادی میشود تا بهتر کار کنند.
وی افزود: از تمامی مسئولان و مدیران ادارات درخواست میشود که در گروههای جهادی شرکت کنند که شرکت مسئولان موجب دلگرمی گروههای جهادی و مردم میشود.
حیدری در پایان با مطالبه از نمایندههای مجلس در خصوص شهدای جهادگر، خاطرنشان کرد: در کشور حدود 50 نفر از جهادگران در مناطق محروم جان خود را از دست دادند که دستگاه متولی این عزیزان را به عنوان شهید در نظر نمیگیرند، این مطالبه به مجلس رفته است و نمایندگان باید عنوان شهید را در خصوص جهادگران در مناطق محروم لحاظ کنند.
انتهای پیام/7540/ش
∎
نظر شما