شناسهٔ خبر: 5061035 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

فولاد خوزستان - پدیده خراسان/ ۳

حضور بازیکنان آکادمی فولاد در نیمکت ذخیره تا استقبال سرد تماشاگران اهوازی

خبرگزاری تسنیم: فولاد خوزستان در بازی امروز نتوانست ترکیب ۱۸ نفره خود را کامل کند و با ۱۷ بازیکن که از آکادمی این باشگاه هستند در برابر پدیده خراسان ظاهر شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، تیم‌های فولاد خوزستان و پدیده خراسان از ساعت 18 امروز در چارچوب هفته 29 مسابقات لیگ بر‌تر جام خلیج فارس به مصاف هم رفتند.

هواداران فولاد خوزستان که از ابتدای لیگ بر‌تر همیشه از این تیم قرمز پوش حمایت می‌کردند در این هفته به دلیل کمرنگ شدن شانس کسب سهمیه استقبال خوبی از این بازی نکردند و فقط در حدود 500 تماشاگر در ورزشگاه غدیر اهواز حاضر شدند.

هوای گرم خوزستان هم یکی دیگر از موانع حضور پرشور تماشاگران در این بازی حساس است که البته وضعیت ضعیف حمل و نقل عمومی را هم می‌توان به آن اضافه کرد.

مهدی بدرلو که به دلیل محرومیت و مهرداد جمعاتی به دلیل مصدومیت نتوانسته‌اند در این بازی فولاد خوزستان را همراهی کنند در ورزشگاه حاضر شدند و پس از ورود بازیکنان فولاد برای تمرین به همراه آن‌ها در زمین چمن ورزشگاه حضور پیدا کردند.

آن‌ها پس از حضور در جایگاه ویژه توسط اندک تماشاگران حاضر در ورزشگاه تشویق شدند.

فولاد خوزستان که در این فصل به دلیل مشکلات پیش آمده نتوانست جمع زیادی از بازیکنان را در ترکیب 18 نفره خود ببیند امروز با 17 نفر و یک یار کمتر در نیمکت ذخیره حاضر شده است.

تنها بازیکن شناخته شده در نیمکت ذخیره فولاد خوزستان ارشاد یوسفی دروازه‌بان باتجربه است و سایر بازیکنان از آکادمی فولاد در این بازی بر روی نیمکت نشسته‌اند.

انتهای پیام/ ر