شناسهٔ خبر: 50541251 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فردا | لینک خبر

تحولات عراق/هشدار مقتدی صدر درباره «فتنه‌ طایفه‌ای»

به دنبال حمله هفته پیش داعش به یک روستای شیعه‌نشین استان دیالی و شهادت ۱۱ غیرنظامی، رهبر جریان صدر عراق درباره دامن زدن به «فتنه طایفه‌ای» در این استان که در شرق عراق قرار دارد، هشدار داد.

صاحب‌خبر -

«سید مقتدی صدر» رهبر جریان صدر عراق در صفحه توییتر خود نوشت: «خطر در استان دیالی در کمین است و آتش درگیری‌های فرقه‌ای توسط برخی شعله‌ور می‌شود».

صدر افزود: «نیروهای امنیتی ما در وزارت کشور باید سریع‌تر برای حفاظت از مرزها اقدام کنند و برای دفع خطرات به سرعت مستقر شوند».

 هفته پیش داعش با حمله به روستای شیعه‌نشین «الرشاد» شهرستان المقدادیه استان دیالی، ۱۱ نفر از اهالی این روستا را به شهادت رسانده و ۱۵ نفر را هم زخمی کرد.

اواخر سال ۲۰۱۷، عراق پس از بیرون راندن داعش از همه شهرهای اصلی که در سال ۲۰۱۴ تصرف کردند، پیروزی خود را بر این گروه تروریستی اعلام کرد.

از آن زمان حملات داعش در شهرها به میزان قابل توجهی کاهش یافت اما نیروهای عراقی هنوز در مناطق کوهستانی و بیابانی در جستجوی بقایای داعش هستند.

عمار حکیم در دیدار با سفیر آمریکا: دولت جدید، عراق را به سمت ثبات ببرد

رهبر جریان حکمت ملی عراق در جریان دیدار با سفیر آمریکا در بغداد به بررسی تحولات سیاسی عراق و منطقه پرداخت.

به گزارش ایسنا، به نقل از النهار، عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق با متیو تولر، سفیر آمریکا در بغداد دیدار کرد.

دو طرف در جریان این دیدار تحولات سیاسی عراق و منطقه، نتایج انتخابات پارلمانی دهم اکتبر و روابط دوجانبه را مورد بررسی قرار دادند.

عمار حکیم در جریان این دیدار بر لزوم اتخاذ تمامی اقدامات کمیساریای عالی انتخابات و دستگاه قضایی برای تقویت اعتماد شهروندان و گروه‌های سیاسی به عملیات انتخاباتی که در شفافیت آن سهم به سزایی دارد و منعکس‌کننده تصویر مثبتی از دموکراسی در عراق است، تاکید کرد.

وی ضمن تاکید بر اهمیت دولت آینده عراق، تامین خواسته‌های شهروندان عراقی و هدایت کشور به سمت ثبات و شکوفایی از طریق تحقق توسعه همه جانبه و فراگیر، از گروه‌های سیاسی معترض خواست تا روش‌های مسالمت‌آمیز و قانونی را برای احقاق حقوق خود در پیش گیرند.

عمار حکیم همچنین بر موضع خود در خصوص ضرورت شروع منافع ملی در روابط عراق با کشورهای جهان و تقویت روابط دوجانبه عراق و ایالات متحده به ویژه در زمینه‌های اقتصادی و خدماتی و نیز بر اهمیت رایزنی به عنوان روشی مؤثرتر برای حل تمامی مشکلات و پشت سر گذاشتن بحران‌های منطقه تاکید کرد.

نظر شما