شناسهٔ خبر: 50491767 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

سیاست خارجی

اطلاعات اسرائیل باعث اعمال تحریم های اخیر علیه ایران شد | گفت و گوی وزرای خارجه آمریکا و چین درباره ایران

یک شبکه صهیونیستی مدعی شد که اطلاعاتی که اسرائیل درباره فناوری پهپادی ایران در اختیار آمریکا قرار داده بود موجب شده تا واشنگتن علیه تهران تحریم جدید اعمال کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا به نوشته روزنامه هاآرتص، شبکه عبری زبان کان گزارش داد که رژیم صهیونیستی به تازگی اطلاعاتی درباره برنامه هواپیماهای بدون سرنشین ایران در اختیار آمریکا قرار داده که شامل "موارد تحریم شده و استفاده گسترده از پهپادهای مسلح در طول سال های گذشته علیه اهداف مختلف در منطقه خلیج فارس" بوده است.

وزارت خزانه داری آمریکا روز جمعه علیه چهار فرد و دو شرکت به دلیل ارتباط با برنامه های تولید هواپیماهای بدون سرنشین در ایران و آنچه "استفاده از این ابزارها توسط سپاه پاسداران" عنوان کرده است، تحریم اعمال کرد.

بنابر گزارش شبکه کان، اسرائیل این اطلاعات را از طریق هیئت هایی در جریان کار گروه های مشترک با همتایان آمریکایی، به طرف آمریکایی منتقل کرده است. بنا بر ادعای کان اطلاعات مذکور درباره تقویت گسترده توان پهپادی ایران و اثبات مشارکت ایران در یک سری حملات علیه اهداف آمریکایی و غربی بوده و تحریم هایی را پیشنهاد می کند که اعمال آنها می تواند ادامه این مسیر را برای ایران دشوارتر کند. 

هاآرتص در ادامه نوشت: هرچند ارزیابی اسرائیل این است که دولت آمریکا اعلام کرده تحریم های جدید را برای اعمال فشار بر ایران با هدف بازگرداندن این کشور به میز مذاکره وضع کرده است اما در عین حال، این اقدام واشنگتن به تلاش اسرائیل برای مقابله با استفاده ایران از پهپادهایش و توسعه آنها کمک کرده است.

گفت و گوی وزرای خارجه آمریکا و چین درباره ایران

وزارت امورخارجه آمریکا اعلام کرد، آنتونی بلینکن در دیدار با همتای چینی خود درباره ایران و سایر موضوعات بین المللی رایزنی کرده است.

اعمال تحریم های اخیر علیه ایران,اطلاعات اسرائیل

وزارت امور خارجه آمریکا در اطلاعیه ای که روی وب سایت این وزارتخانه قرار گرفته است، اعلام کرد که آنتونی بلینکن و وانگ یی وزیران خارجه آمریکا و چین امروز (یکشنبه) در حاشیه نشست گروه ٢٠ در رم، پایتخت ایتالیا با یکدیگر دیدار کردند.

در این اطلاعیه آمده است: آنتونی بلینکن در این دیدار حوزه هایی را که آمریکا و چین در آن دارای منافع هستند و یا می توانند درخصوص آنها با یکدیگر همکاری کنند مورد تاکید قرار داده است که شامل شبه جزیره کره، ایران، افغانستان، میانمار و تغییرات آب و هوایی است. 

همچنین در این اطلاعیه آمده است که وزیر امورخارجه آمریکا در اظهارات خود نسبت بر برخی اقدامات چین، ازجمله در ارتباط با حقوق بشر، منطقه خودمختار سین کیانگ، تبت، هنگ کنگ و تایوان ابراز نگرانی کرده است.

نظر شما