شناسهٔ خبر: 50484912 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد آنلاین قدیمی | لینک خبر

رییس پلیس راهور تهران پاسخ داد؛

سرانجام ترافیک تهران چه می‌ شود؟

در تهران بیش از آنکه برگ درختان و سرمای هوا آمدن پاییز را خبر دهد، ترافیک سرسام آور معابر است که فرارسیدن نیمه دوم سال را به پایتخت نشینان یادآوری می‌کند. موضوعی که پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ به عنوان یکی از متولیان ترافیک بارها درباره آن هشدار داد وحتی پیشنهاداتی هم درباره اش مطرح کرده است از جمله تغییر ساعت طرح ترافیک.

صاحب‌خبر -

 به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از  ایسنا،  محمد حسین حمیدی درباره سرانجام وضعیت ترافیکی پایتخت از نظر پلیس اظهارکرد: بارها تاکید کرده‌ایم که باید برای حل مساله ترافیک در تهران اقدامی اساسی شود و این اقدام نیز باید با مشارکت همه دستگاه‌های متولی و دارای مسئولیت انجام شود. 

حمیدی با اشاره به سه پیشنهاد پلیس برای حل کوتاه مدت معضل ترافیک در تهران گفت: ما سه درخواست را رسما به ستاد مقابله با کرونا در استان تهران و شورای ترافیک ارائه دادیم که شامل لغو منع تردد شبانه، اصلاح ساعات کاری و اصلاح ساعت طرح ترافیک بود. که مورد سوم یعنی تغییر در ساعت اجرای طرح ترافیک با هماهنگی شهرداری از فردا اجرایی خواهد شد.

وی درباره اینکه آیا می‌توان امیدی به حل معضل ترافیک در تهران داشت یا خیر گفت: منظور از حل چیست، اگر منظور این است که تردد در تمامی معابر روان شود و بدون هیچ مشکلی بین دو نقطه از شهر جابجایی صورت بگیرد خب طبیعی است که این اینطور نخواهد شد و هیچ کجای دنیا نیز اینطور نیست، چون یکسری ساعات پیک ترافیک در هر شهر بزرگ و پرجمعیتی وجود دارد. مگر اینکه دوباره خدای نکرده یک ویروس مانند کرونا همه گیر شود.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: اما معتقدم این موضوع قابل است ، قابل حل از این نظر که ما بتوانیم ساعات پیک ترافیک را کاهش دهیم. یعنی به جای آنکه یک راننده چهار ساعت در ترافیک معطل شود، یک ساعت در ترافیک بماند و این موضوع قابل انجام است.

وی ادامه داد: در مجموع اگر وضع همین باشد و تصمیمات جدی در مورد ترافیک نگیریم، روزبه روز بر تعداد خودروها خودرو اضافه کنیم و اقدام مثبتی در حمل و نقل عمومی رخ ندهد، باید بگویم که ترافیک نه تنها حل نمی‌شود بلکه حتی اوضاع بدتر هم می‌شود. اما اگر اقداماتی را که در گذشته انجام دادیم دوباره ادامه دهیم و قوانین را اصلاح کرده و بازدارندگی آن را افزایش دهیم، حمل و نقل عمومی اعم از مترو و اتوبوس را تقویت کنیم. آنگاه می توان گفت که ترافیک تهران را حل کردیم.

حمیدی افزود: البته این حل شدن ترافیک به همان معنایی است که اشاره کردم، یعنی ساعات پیک ترافیک کمتر می شود.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ از ضرورت انجام یکسری تصمیمیات کوتاه مدت نیز خبر داد و گفت: در موضوع ترافیک علاوه بر تصمیمات بلند مدت باید یکسری تصمیمات و اقدامات کوتاه مدت هم اتخاذ کنیم که  تغییر ساعات طرح ترافیک، تنظیم ساعات بازگشایی و ساعات کار ادارات، توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی و ... از جمله آنهاست.

برچسب‌ها:

نظر شما