شناسهٔ خبر: 5007277 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

ابراز تمایل عراق برای گسترش روابط با عربستان

در مقابل الجبیر نیز از تمایل بسیار کشورش برای گسترش روابط دو جانبه و تقویت این روابط با عراق خبر داد.

صاحب‌خبر -
وزیر خارجه عراق در تماسی تلفنی با عادل الجبیر انتصاب وی به عنوان وزیر خارجه عربستان را تبریک گفت و الجبیر نیز از تمایل کشورش برای گسترش روابط با عراق خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری عین العراق، در بیانیه وزارت خارجه عراق آمده است ابراهیم الجعفری، وزیر خارجه عراق در این تماس تلفنی با تبریک به عادل الجبیر بر تمایل و آمادگی عراق برای گسترش روابط با همه کشورهای عربی و در راس آنها عربستان تاکید کرد.

در مقابل الجبیر نیز از تمایل بسیار کشورش برای گسترش روابط دو جانبه و تقویت این روابط با عراق خبر داد.

عراق و عربستان از زمان حمله صدام به کویت در سال 1991 روابط دیپلماتیک ندارند و یا این روابط در سطح پایین بوده است. کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس از آن تاریخ تاکنون سفارتخانه‌های خود در بغداد را تعطیل کرده‌اند.