شناسهٔ خبر: 49925474 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

براي کاهش ريسک سرطان روده اسفناج بخوريد

صاحب‌خبر -
براي کاهش ريسک سرطان روده اسفناج بخوريد
خبرگزاری آریا- نتایج یک مطالعه جدید ارتباط بین مصرف اسفناج و کاهش ابتلا به سرطان روده را نشان می‌دهد.
به گزارش آریا، تحقیق قبلی نشان داده است که اسفناج دارای خواص ضدسرطانی روده است و ریسک سرطان روده را تا نصف کاهش می‌دهد.
مطالعه محققان دانشگاه A&M تگزاس نشان می‌دهد که این سبزی می‌تواند از رشد پولیپ در افراد مبتلا به سرطان روده بزرگ غیرژنتیکی یا ژنتیکی جلوگیری کند.
محققان، خواص ضد سرطانی اسفناج را تأیید کرده و نحوه تعامل این سبزی با باکتری‌های روده و ژنتیک را برای دستیابی به اثرات مفید آن مورد بررسی قرار دادند.
اسفناج از رشد پولیپ روده جلوگیری می‌کند. از همه موارد سرطان روده بزرگ، نوع خانوادگی و ارثی تنها 10-15 درصد را شامل می‌شود. وانگهی فقط 5 تا 10 درصد از پولیپ‌ها به سرطان روده بزرگ تبدیل می‌شوند.
سرطان روده ارثی منجر به رشد چندین و گاهی صد‌ها پولیپ روده بزرگ غیرسرطانی می‌شود. اکثر افراد مبتلا به این بیماری در نهایت نیاز به جراحی برای برداشتن روده بزرگ دارند و پس از آن از دارو‌های ضدالتهابی غیراستروئیدی سمی (NSAIDs) برای جلوگیری از رشد پولیپ استفاده می‌کنند.
به گفته محققان، علم فعلی نشان می‌دهد که غذا‌ها و نوشیدنی‌های شیرین باعث سرطان می‌شوند، در حالی که مصرف بیشتر میوه و سبزیجات با کاهش این خطرات مرتبط است.

نظر شما