شناسهٔ خبر: 4980740 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: پرس تی‌وی | لینک خبر

45 قربانی در حملات هوایی سعودی به شمال شرق یمن

صاحب‌خبر -

حملات هوایی شب گذشته و صبح امروز (چهارشنبه) عربستان سعودی به مناطق شمال شرق یمن دست کم 45 کشته و 100 زخمی بر جا گذاشته است. 

به گزارش شبکه المیادین، منابع بیمارستانی در استان صعده اعلام کردند نوع جراحات از بکارگیری بمب های خوشه ای حکایت دارد.

این شبکه افزود جنگنده های آل سعود یک منزل در مرکز شهر صعده در شمال کشور را هدف قرار دادند که بر اثر آن شماری از اهالی آن کشته شدند.

همچنین در حمله جنگنده های سعودی به منطقه کتاف یک خانواده 7 نفره، شامل 3 زن و 4 کودک جان باختند.

المیادین همچنین از شمار فزاینده کشته‌ها به خاطر تداوم حملات هوایی در صعده، حجه و ذمار در شمال شرق یمن خبر داد.

به گزارش المیادین، آتش توپخانه سعودی نیز مناطق مرزی یمن را همزمان با حملات هوایی هدف قرار می‌دهد.

در همین حال، جنگنده‌های عربستان اردوگاه آموزش نیروهای امنیتی، انبارهای سلاح و ایستگاه‌های مواد سوختی را در منطقه ذمار شش بار مورد حمله قرار دادند که بر اثر آن 13 تن از مبارزان انصار الله جان باختند.

بنا بر گزارش‌ها، بمباران کاروان‌ حامل مواد غذایی در حد فاصل منطقه حرض و ملاحیظ سبب تشدید درگیری در این مناطق شده است.

از سوی دیگر، شبکه ی المنار در گزارشی اعلام  کرد ارتش یمن در عملیات مسلحانه خود توانست تروریست‌های القاعده را شکست دهد و آن‌ها را از پایگاه نیروهای امنیتی، ساختمان امنیت سیاسی، کاخ ریاست جمهوری و ساختمان رادیو و تلویزیون در استان جنوبی عدن بیرون براند.

این شبکه افزود ارتش همزمان در عملیاتی در منطقه التواهی 35 نفر از غیر نظامیانی را که القاعده 3 ماه پیش آنان را ربوده بود، آزاد کرد. 

منابع یمنی همچنین از کشته شدن «محمد ناصر هادی» فرمانده منطقه چهارم عدن و از وابستگان عبد ربه منصور هادی رئیس جمهور فراری یمن و نیز دو تن از همراهان وی در جریان درگیری با ارتش و کمیته های مردمی در استان عدن خبر دادند.

در همین حال، گزارش‌های خبری از حمله قبایل جنوب یمن به منطقه نجران و به دست گرفتن کنترل پایگاه‌های نظامی در عمق خاک عربستان خبر دادند. این منابع نیز تاکید کردند که قبایل المیر شماری از نظامیان سعودی را به اسارت در آوردند.

جان گینگ، مسئول دفتر هماهنگی کمک های بشر دوستانه سازمان ملل در یمن اظهار داشت مردم فقیر یمن در برابر حملات غیر انسانی قرار دارند و این رفتار قابل توجیه نیست.

گینگ با بیان این که این حملات مانع رساندن کمک‌های بشر دوستانه به مردم یمن است، خواستار توقف حملات هوایی به فرودگاه‌ها شد.

این در حالی است که بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل اعلام کرده است کمبود سوخت مانع توزیع مایحتاج اساسی شده و «وضعیت فاجعه‌بار انسانی یمن را از آنچه هست بدتر می‌کند.»

وی افزود «در صورت فراهم نشدن سوخت،عملیات امدادرسانی تا چند روز دیگر متوقف می‌شود.»

ف ع/م ص/م ب