به گزارش خبرگزاری آریا از مرکز ملی آمار، بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 28٬232 تن، 53٫5 درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 20٬189 تن، بز و بزغاله با 3٬440 تن، و سایر انواع دام با 939 تن، بهترتیب 38٫2 درصد، 6٫5 درصد و 1٫8 درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در مرداد 1400 با ماه مشابه سال 1399 نشاندهنده افزایش 43 درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور است. مقدار عرضه گوشت در مرداد 1400 نسبت به ماه مشابه سال 1399 برای گوسفند و بره 65 درصد، برای بز و بزغاله 27 درصد، برای گاو و گوساله 32 درصد، برای گاومیش و بچهگاومیش 62 درصد، و برای شتر و بچهشتر 12 درصد افزایش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد که مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در مرداد 1400 نسبت به ماه قبل (تیر) در حدود 2 درصد کاهش داشته است.