بنا بر آنچه سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرده است هنوز تیم سیاست خارجی دولت سیزدهم دربارهی مذاکرات احیای برجام به «جمعبندی نهایی» نرسیده است!
بهگزارش انصاف نیوز، سعید خطیبزاده گفت: گفتگوهای وین طی چندهفته آتی از سرگرفته خواهد شد اما لازم است قبل از آن، تیم سیاست خارجی دولت جمع بندی نهایی خود در خصوص کم و کیف گفتگوها را انجام دهد.
ایرنا نوشت: سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با تاکید براینکه نشست وزرای ۱+۴ در نیویورک در دستورکار نیست، گفت: هر نشست و جلسهای هماهنگی قبلی و تنظیم دستورکار لازم دارد، همانطور که قبلا تاکید شد گفتگوهای وین بهزودی و طی چندهفته آتی از سرگرفته خواهد شد و این به اطلاع۱+۴ رسانده شده است.
سعید خطیب زاده افزود: اما در عین حال لازم است قبل از آن، تیم سیاست خارجی دولت جمع بندی نهایی خود در خصوص کم و کیف گفتگوها را انجام دهد.
خطیب زاده همچنین در پاسخ به اینکه آیا نشست وزرای خارجه ایران و ۱+۴ در دستور کار قرار دارد، گفت: برجام و گفتگوهای وین یکی از موضوعات اصلی ملاقاتهای دوجانبه با آقای بورل (مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا) و وزرای خارجه حاضر از ۴+۱ خواهد بود.
سخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد: اما نه برنامهای برای جلسه وزرای خارجه ایران و ۱+۴ از قبل تنظیم شده است و نه اینکه بر اساس اطلاع ما همه وزرای خارجه ۴+۱ در نیویورک حاضر هستند.
انتهای پیام
∎