شناسهٔ خبر: 49228853 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: موج | لینک خبر

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد مطرح کرد:

تولید 2000 تنی گوشت سفید در محمودآباد

موج نیوز

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد از تولید دو هزار و 685 تن گوشت سفید در واحدهای مرغداری این شهرستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری موج مازندران محمد هادی زاده اظهار داشت: در پنج ماهه نخست امسال دو  هزار و 685 تن گوشت سفید آماده طبخ در مرغداری‌های شهرستان محمودآباد تولید و به بازار فروش عرضه شد که ارزش ناخالص این مقدار گوشت تولیدی در این شهرستان برابر با 668 میلیارد و 565 میلیون ریال است.

وی ادامه داد: این شهرستان دارای 64 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت یک میلیون و 155 هزار قطعه در هر دوره، دو واحد مرغ مادر به ظرفیت 48 هزار قطعه و دو واحد جوجه کشی با ظرفیت 30 دستگاه است.

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد تصریح کرد: با توجه به اینکه مرغ رایج ترین گوشت سفید مصرفی بین مردم است، شناسایی گوشت سالم و تازه آن دارای اهمیت ویژه ای است و تردیدی نیست که مرغ جایگزینی سالم و مناسب برای گوشت قرمز است.

نظر شما