شناسهٔ خبر: 49102035 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

نماینده تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس:

آقای زلفی گل ما از شما حمایت می کنیم/ خیابانی در همدان به نام وی نامگذاری شده است

نماینده تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس گفت: اقای زلفی گل ما از شما حمایت می کنیم اما منوط به اینکه چهره انقلابی خود را داشته باشید و متخصصان انقلابی را نه تنها در وزارتخانه بلکه در دانشگاه ها به کار بگیرید و ما هم در مجلس پشتوانه شما هستیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش برنا، محمد نادری نماینده تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در موافقت با وزیر پیشنهادی وزارت علوم گفت:باتوجه به شناخت بیش از یک دهه ای که از ایشان دارم، می‌گویم او یکی از افتخارات علمی کشور ما در دنیاست، چهره شناخته شده او در رشته  خاص خودشان افتخاری برای کابینه آقای رئیسی است به گونه ای که خیابانی در همدان به نام ایشان نامگذاری شده است.

وی افزود: زلفی گل چند بار در محضر مقام معظم رهبری سخنرانی کرده و منجر به ارائه ایده بنیاد ملی نخبگان شد که خود ایشان مامور به راه اندازی آن شدند.

نادری ادامه داد: مسائل دانشگاه ها با وزارتخانه یکی است. او 11 سال تجربه معلمی دارد و سال ها در حوزه آموزش عالی کار کرده و نه تنها یک وزنه علمی محسوب می شود بلکه نظریه پرداز آموزش عالی هم هست.من به مطالبی که گفتم شهادت می دهم چون بیش از یک دهه است که او را می شناسم.

وی افزود: مواضع انقلابی او همیشه در همدان زبانزد بوده بعد دوستان اینجا می گویند چرا فلانی‌ها از او حمایت می کنند. چرا نمی گوییم نخبگان انقلابی هم از او حمایت می کنند؟ 

وی تصریح کرد: من فکر می کنم دوستان باید برنامه زلفی گل را  یکبار دیگر بخوانند، برنامه او بسیار  جامع و کامل است. بحث او هدفمند کردن آموزش و عملیاتی کردن آن است. شهادت می دهم حرفهایی که در رسانه ها درباره زلفی گل مطرح شد نارواست.

نادری متذکر شد: اقای زلفی گل ما از شما حمایت می کنیم اما منوط به اینکه چهره انقلابی خود را داشته باشید و متخصصان انقلابی را نه تنها در وزارتخانه بلکه در دانشگاه ها به کار بگیرید و ما هم در مجلس پشتوانه شما هستیم.

بیشتر بخوانید:

  • مرجعیت علمی را چطور تعریف می‌کنید؟/ زلفی گل با همه رشته‌ها آشنایی دارد
  • کسی که در مورد او صحبت می‌کنیم برای عبور از چالش‌های کشور، برنامه دارد/ مگر وزرای قبلی سابقه وزارت داشتند؟