شناسهٔ خبر: 49100275 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

نماینده مردم بانه و سقز در مجلس:

مرجعیت علمی را چطور تعریف می‌کنید؟/ زلفی گل با همه رشته‌ها آشنایی دارد

نماینده مردم بانه و سقز در مجلس در موافقت با وزیر پیشنهادی وزارت علوم گفت: کسی که رئیس دانشگاه بوده قطعا با همه رشته ها آشنایی دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش برنا، بهزاد رحیمی، نماینده مردم بانه و سقز در مجلس، در موافقت با وزیر پیشنهادی وزارت علوم گفت: زلفی گل از دانشگاه همدان شروع به کار کرده و اداره کردن دانشگاه همدان کمتر از وزارتخانه نیست و انتظار داریم نخبگان از این مجرا معرفی شوند.یکی از بالاترین فرصت های شغلی او رئیس شورای شهر مرکز استان بود. دلیل نمی شود همیشه دنبال افراد چهره و صاحب نام برویم ما می توانیم با پیدا کردن همچنین نخبگانی بهترین مدیریت را انجام دهیم.

وی افزود: مخالفان می گویند او در رشته خاصی تخصص دارد، مرجعیت علمی را چطور تعریف می کنید؟ کسی که رئیس دانشگاه بوده قطعا با همه رشته ها آشنایی دارد.او از افراد انقلابی است  درحالی که پیشنهادات زیادی داشته اما در کشور و کنار جوانان مانده است.

رحیمی ادامه داد: پشتوانه گذر از بحران های کشور در گرو به کارگیری دانشمندان است و در این مقطع زمانی که دولت آقای رئیسی تصمیم به حل بحران های کشور دارد وزارت علوم، دانشجویان و اساتید می توانند در این زمینه کمک کنند.

وی گفت: از همکاران درخواست دارم با یک انتخاب ایده آل فردی را برای این وزارتخانه مهم انتخاب کنند.

 

بیشتر بخوانید:

  • کسی که در مورد او صحبت می‌کنیم برای عبور از چالش‌های کشور، برنامه دارد/ مگر وزرای قبلی سابقه وزارت داشتند؟
  • موافقت 126 نماینده نشان از کارآمدی وزیر علوم است/ زلفی گل از دوران 88 پرونده بسیار خوبی دارد