به گزارش ایلنا، مرغ دروغین نوعی فینگر فود بسیار خوشمزه است که شکل ظاهری آن مانند یک ران درسته و سوخاری می باشد. با استفاده از مواد غذایی ساده ای مانند سیب زمینی، مرغ، پنیر و... می توانید این غذای خوشمزه که بافت نرم و خوش طعمی دارد، تهیه کنید.
این غذا که در بین کودکان طرفداران زیادی دارد، را می توانید برای جشن تولدهای کودکان بپزید و در کنار سس های دلخواه و انواع سالاد ها سرو نمایید. در این بخش با رسپی مرغ دروغین شما را آشنا خواهیم کرد.
تهیه خمیر مرغ دروغین
مواد لازم برای تهیه خمیر مرغ دروغین
-
شیر یک پیمانه
-
پودر خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری
-
شکر یک قاشق غذاخوری
-
روغن مایع 1/4 پیمانه
-
آرد 2.5 پیمانه
طرز تهیه خمیر مرغ دروغین
-
برای پخت مرغ دروغین شما باید ابتدا خمیر را تهیه کنید و 45 دقیقه اجازه دهید استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
-
برای تهیه خمیر درون ظرفی مناسب شیر ولرم و خمیر مایه و شکر را با یکدیگر ترکیب نمایید.
-
5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آید.
-
به مخلوط مواد، روغن مایع را بیافزایید و هم بزنید.
-
به صورت آرام آرام 2.5پیمانه آرد را به مایه خمیر بیفزایید و هم بزنید.
-
پس از اینکه خمیر نرم و لطیف شد، روی ظرف را پارچه یا حوله ای تمیز بکشید و بگذارید45 دقیقه استراحت کند.
-
پس از تهیه خمیر حالا نوبت تهیه مواد داخل خمیر است.
تهیه مواد میانی مرغ دروغین
مواد لازم برای تهیه مواد میانی مرغ دروغین
-
سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده دو تکه
-
فلفل دلمه ای خرد شده یک عدد
-
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
-
هویج رنده شده دو عدد
-
پیاز خرد شده یک عدد
-
پنیر پیتزا به مقدار لازم
-
سیب زمینی بزرگ و خلالی خرد شده دو عدد
-
نمک و فلفل به مقدار لازم
-
زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم
-
سیر رنده شده دو حبه
-
جعفری ساطوری شده 3 تا 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مواد میانی مرغ دروغین
-
برای تهیه مواد میانی مرغ دروغین، سینه مرغ را به همراه مقداری آب و پیاز کوچک و زردچوبه بپزید و ریش ریش نمایید.
-
پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کرده و سرخ نمایید.
-
هویج رنده شده و سیر و ادویه ها و نمک را به پیاز و فلفل دلمه ای بیفزایید.
-
به مخلوط مواد میانی پس از پخت مواد به صورت کامل، رب گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را بیفزایید و اجازه دهید بوی خامی رب از بین برود.
-
سینه مرغ را به مواد بیافزایید و هم بزنید، سپس تابه را از روی حرارت گاز بردارید.
مواد لازم برای روی خمیر
-
تخم مرغ یک تا دو عدد
-
شیر 3 تا 4 قاشق غذاخوری
-
آرد سوخاری به مقدار لازم
مرحله آخر پخت مرغ دروغین
-
سیب زمینی را درشت و ضخیم و با طول زیاد خلالی نمایید.
-
درون آب کمی زرد چوبه ریخته و سیب زمینی های خرد شده را درون آن بریزید و روی شعله قرار دهید و به مدت 5 دقیقه اجازه دهید تا سیب زمینی ها نیم پز شوند.
-
درون ظرفی آرد سوخاری بریزید.
-
درون ظرفی دیگر تخم مرغ و شیر را با یکدیگر ترکیب نمایید.
-
اکنون روی سطح صافی را آردپاشی نمایید و خمیر را به کمک وردنه به قطر دو میلی متر باز نمایید.
-
خمیر را با یک کاتر دایره ای یا یک لیوان قالب بزنید.
-
مقداری سس روی خمیر بمالید.
-
پنیر پیتزا را روی خمیر بریزید.
-
مواد گوشتی را روی خمیر بریزید و خمیر را مقداری جمع کنید.
-
سیب زمینی های نیم پز را در وسط خمیر دهید.
-
لبه های خمیر را به سیب زمینی بچسبانید تا به شکل ران مرغ درآید.
-
مرغ های دروغین را درون مخلوط تخم مرغ بزنید.
-
سپس آن ها را درون آرد سوخاری بغلطانید.
-
درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید.
-
بعد از داغ شدن روغن دو طرف مرغ های دروغین را به خوبی سرخ نمایید.
-
برای گرفته شدن روغن مرغ های دروغین،مرغ های سرخ شده را روی دستمال تمیزی قرار دهید.
-
این غذای خوشمزه را به همراه سس کچاپ میل نمایید.
رسپی مرغ دروغین بدون نیاز به خمیر
برای تهیه مرغ دروغین فوری و بدون نیاز به خمیر باید:
-
سیب زمینی ها را بشویید و آبپز کنید.
-
پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و تفت دهید تا طلایی شود.
-
ران مرغ را به همراه برگ بو و فلفل سیاه بپزید
-
وقتی مرغ پخته شد، اجازه دهید خنک شود، سپس گوشت را از استخوان جدا کرده و گوشت ها را خرد می کنید.
-
پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و تفت دهید تا طلایی شود.
-
سپس ران مرغ را با پیاز تفت دهید.
-
درون کاسه ای بزرگ سیب زمینی پخته را له کنید.
-
سپس مرغ های خرد شده و پیاز را به آن اضافه کنید.
-
پنیر پیتزا و فلفل و نمک را به مواد افزوده و خوب مخلوط کنید.
-
کمی از مخلوط را برداشته و در دست فرم دهید.
-
سپس استخوان ران مرغ را به مخلوط بچسبانید تا شکل ران مرغ را به خود بگیرد.
-
در یک کاسه آرد و در یکی تخم مرغ و در دیگری آرد سوخاری بریزید.
-
ران مرغ دروغین را درون آرد بغلطانید.
-
سپس ران را درون تخم مرغ بزنید.
-
سپس ران را به آرد سوخاری آغشته کنید.
-
حالا در یک قابلمه کوچک روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
-
ران ها را درون روغن سرخ کنید.
-
این فینگر فود خوشمزه را کنار سس دلخواه خود سرو کنید.
فوت و فن پخت بهتر مرغ دروغین
-
می توانید مرغ را نگینی خرد نمایید و به همراه فلفل دلمه ای و پیاز سرخ نمایید.
-
برای تهیه این غذا حتما باید سیب زمینی ها ضخیم باشد.
-
می توانید به جای سیب زمینی از استخوان مرغ نیز استفاده کنید.
-
به جای خمیر می توانید از نان تست یا پوره سیب زمینی نیز استفاده نمایید.
-
می توانید خمیر را خودتان تهیه نکنید و از خمیری نانوایی و خمیر پیتزا و خمیر یوفکا و … استفاده کنید.
-
برای کمتر مصرف شدن روغن در ظرف گود کوچکی مقداری روغن بریزید و ران ها را درون آن سرخ کنید.
منبع: نمناک
∎