شناسهٔ خبر: 48733551 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: افکارنیوز | لینک خبر

جعفر قادری در گفت و گو با افکارنیوز:

فرمانده اقتصادی دولت سیزدهم پشت میز نشین نباشد

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: ما حتما یک فرمانده اقتصادی اجرایی می در دولت سیزدهم خواهیم که این فرد پشت میز نشین نباشد تا بتواند سایر دستگاه ها را در موضوعات اقتصادی با هم هماهنگ کند.

صاحب‌خبر -

جعفر قادری در گفتگو با خبرنگار افکارنیوز با اشاره به چالشهای اقتصادی دولت سیزدهم  بیان داشت: ما چند چالش اصلی را در کشور ملاحظه می‌کنیم که یک بخش آن مربوط به تورم ، بیکاری  و رکود است.

وی با اشاره به چالش صندوق‌های بازنشستگی در کشور بیان داشت: همچنین ما با ابر چالش کسری بودجه سالیانه مواجه هستیم که نباید رها گذاشته شود.

قادری با اشاره به  چالش بحران کم آبی در کشور اظهار داشت: همچنین ما با مسائل زیست‌محیطی در فصل زمستان مواجه هستیم که باید برای این موارد تدابیری در دولت آینده مد نظر قرار گیرد.

 این نماینده مجلس با اشاره به چالش پیری جمعیت در سال های آتی تاکید کرد: این مسئله به عنوان یکی از چالش های مهم قلمداد می‌شود که باید برنامه‌های کلان محوری برای این مسئله در نظر بگیریم.

وی با اشاره به چالش تامین ارز کالاهای اساسی در کشور اظهار داشت:لازم است برای این موضوع فکری اساسی کرد و یک بار برای همیشه تکلیف ارز کالاهای اساسی را مشخص کرد.

قادری تاکید کرد: همچنین  ما در زمینه کاهش سرمایه اجتماعی با چالش‌های مواجه هستیم چرا که اتفاقاتی که در بازار سرمایه رخ داد باعث شد تا اعتماد عمومی به این بازار از دست برود.

این نماینده مجلس وی با بیان اینکه مقابله با این چالش های اقتصادی یک تیم هماهنگ و منسجم دولتی را طلب می کند ادامه داد: به نظر بنده معاونت اقتصادی دولت سیزدهم و رئیس‌جمهور باید فردی باشد که بتواند وزرای اقتصادی را با هم هماهنگ کند و اینطور نشود که هر کسی در دولت ساز خودش را بزند .

وی افزود:  اتفاقی که در دولت آقای روحانی رخ داد این بود که متاسفانه یک هماهنگ کننده در دولت در زمینه موضوعات اقتصادی وجود نداشت تا دقیقاً بتواند جهت گیری وزارتخانه ها را مشخص کند و موضوعات اقتصادی را فرماندهی کند.

قادری تاکید کرد : ما حتما یک فرمانده اقتصادی اجرایی می خواهیم که این فرد پشت میز نشین نباشد تا بتواند سایر دستگاه ها را هماهنگ کند.

 

نظر شما